1-op-1 coaching

Wat is het lastig,als vrouw met ADHD, om je leven een beetje georganiseerd te laten verlopen.

Je hebt altijd een druk, vol hoofd. Een stapje terug? Nee, dat doe je niet. Natuurlijk niet… want er moet van alles gebeuren en mensen rekenen op jou.

> Want jij trekt de kar.

> En jij regelt altijd alles.

Nog een extra middag helpen bij je vrijwilligerswerk? ‘Prima, geen probleem’. Die buurvrouw helpen met de boodschappen? ‘ja hoor, ik moet toch naar de supermarkt.’ Je zou bijna geen tijd meer hebben voor je werk! Kortom, best druk.

Toch merk je dat je ook steeds vaker last hebt van de dingen waar je al je hele leven tegenaan loopt.

Je doet snibbig tegen je kinderen en tegen je directe omgeving. Je bent vergeetachtiger dan voorheen, snel afgeleid en je vindt het moeilijk je aandacht ergens bij te houden. Als er iets wordt verteld, heb je gewoon geen geduld om het hele verhaal af te luisteren. Vaak weet je toch de clou al, voordat de ander ‘m verteld heeft. Dat is trouwens ook wel een dingetje, dat je op je werk veel verbeteringen ziet, die anderen niet zien. Het irriteert je dat mensen niet lijken te snappen dat het sneller en beter kan. En het irriteert je ook dat je het niet goed kunt uitleggen.

En ja, je probeert echt wel te ontspannen (misschien zelfs een boek te lezen?!), maar het lukt je niet, want je kunt nou eenmaal moeilijk stilzitten. Bovendien vind je het ook lastig om stil te zijn! Soms hoor je jezelf gewoon praten, dan ben je niet te stoppen. Helaas voor je gesprekspartner, want je springt van de hak op de tak.

Hoe kan het nou toch, dat je op je werk alles goed georganiseerd hebt, maar thuis lukt dat niet? Op je werk heb je alles onder controle, maar thuis zoek je vaak je sleutels, telefoon, bankpasjes etc.  en je ben je -hoe goed je ook je best doet- regelmatig te laat.

Ik denk dat jij dit niet voor niets leest. Je bent er klaar voor om aan de slag te gaan met je ADHD. Je bent op zoek naar iemand die jou verder kan helpen. Gewoon, hup weer even een zetje in de goede richting.

Ik kan je helpen met het individuele coachingstraject, dat ik speciaal voor jou op maat maak. We werken aan een doel dat jij wilt behalen, of een beslissing die jij wilt nemen. Ook als jij nog niet concreet hebt welk doel je precies wilt behalen, kun je dit traject doen. Want tijdens de uitgebreide intake geven we samen woorden aan dat waar jij tegenaan loopt.

Ben jij er klaar voor om:

 • voor jezelf te kiezen, zonder je omgeving uit het oog te verliezen?
 • je grenzen te leren kennen en leren hoe je op een vriendelijke manier je grenzen aangeeft?
 • rust te creëren in je hoofd, in je hart en in je huis?
 • je creativiteit en alle andere voordelen van ADHD te behouden?
 • met of zonder medicijnen met je ADHD om te gaan?
 • kortom; ADHD in je eigen voordeel te gebruiken?

Dan ben ik de juiste persoon voor jou. Ik ben ervaringsdeskundige, gediplomeerd ADHD-coach en gespecialiseerd in ADHD bij vrouwen. Ik help jou om je ADHD te ontrafelen. Samen werken we aan meer rust in je hoofd, in je hart en in je huis, zodat jij alle ruimte hebt om jouw ADHD in je eigen voordeel te gebruiken.

Tijdens dit coachingstraject krijg jij:

 • een telefonische intake om het coachdoel concreet te beschrijven;
 • vijf 1-op-1 sessies van een uur;
 • tussentijdse evaluatie;
 • een coachingstraject dat speciaal voor jou op maat is gemaakt;
 • veel persoonlijke aandacht!

En daarna ben ik er ook voor je. Als je vragen hebt of gewoon nog even iets wilt overleggen, dan maak ik natuurlijk tijd voor je!

Investering

Je investeert in tijd, geld en energie. En dat zijn zaken die je niet wilt verspillen. Dus de vraag is of jij bereid bent om tussen onze gesprekken door ook actief aan de slag te gaan? Een coachingstraject is geen kwestie van een paar keer alleen even kletsen. Het is iets waar je zelf hard aan werkt om het te laten slagen. En het mooie is, dat jij daar zelf de regisseur van bent. Het ligt helemaal in jouw handen.

Qua investering in tijd, kun je in je agenda rekening houden met de vijf coachsessies. Dat is wekelijks, of om de week, net wat jij prettig vindt en wat bij jou past. Tussen de coachsessies ga je thuis ook zelf aan de slag, dus daar kun je van te voren al rekening mee houden.

Jouw investering in geld bedraagt € 375 (inclusief btw). Dit mag je eventueel in twee termijnen betalen. Ben je lid van Vereniging Impuls & Woortblind, dan krijg je 10% ledenkorting bij betaling in een keer. Bij coaching buiten Purmerend komt er reiskostenvergoeding bij; die bedraagt € 0,19 per gereden kilometer (inclusief btw).

En tenslotte investeer je in energie. In energie? Jazeker; als je dit traject goed wilt doen, is het echt nodig je aandacht te geven en dingen te regelen. Dat kost energie. Zoals vrij nemen van je werk of oppas regelen voor de kinderen. Je gaat praten en nadenken over jezelf en over de keuzes die je maakt. Over je ADHD en over het effect daarvan op jou. Ook dat kost allemaal energie. Maar… uit ervaring weet ik dat dat je ook veel energie oplevert.

Locatie

Ik ben gevestigd in Purmerend. Als dat voor jou te ver weg is, maar je voelt wel heel duidelijk dat ik de juiste persoon ben om jou te helpen, laat je dan niet tegenhouden door praktische zaken, zoals de afstand! We kunnen bijvoorbeeld afspreken in het midden tussen Purmerend en jouw woonplaats. Ik maak gebruik van de coachlocaties van Het Coachhuis, die zitten in (bijna) heel Nederland.

En als je liever vanuit je eigen vertrouwde huiskamer contact hebt, dan doen we het hele coachingstraject via Zoom (een soort Skype). Want ook op afstand kan ik voor jou die liefdevolle stok achter de deur zijn 🙂

Ja! Ik meld me aan

Totaal: € -