Focus-op-jezelf-dag

Een hele dag met alleen maar focus op jou! Hoe heerlijk is dat?! Let op, dit is niet even ‘tussen de bedrijven door’ nog iets voor jezelf doen. Nee, je gaat een hele dag vol aandacht en focus op een fijne, positieve manier aan de slag met jezelf en je ADHD. Je doet dat in een relaxte sfeer, samen met andere vrouwen die net als jij ADHD hebben of zich er in herkennen.

Stel je voor; je begint je zondagochtend met een relaxte yogasessie. Heerlijk ontspannen toch? Je hoeft ook niet met matjes te slepen; die hebben wij voor je.

Verder staan er twee workshops op het programma en is er veel ruimte voor het delen van je verhaal, tips en ervaringen. Uit ervaring weet ik dat het zo fijn is om -zonder commentaar van anderen- gewoon te kunnen vertellen dat het je echt niet lukt om op tijd op je werk te zijn. Of om het huishouden netjes te houden. Iedereen begrijpt je en vaak krijg je nuttige tips en mooie nieuwe inzichten.

Dit is het programma van de Focus-op-jezelf-dag ** Scroll naar beneden voor korting! **

10.45 inloop
11.00 relaxte zondagochtend yogasessie
12.00 interactieve workshop: AD(H)D bij vrouwen; wat kunnen we van elkaar leren? 
13.00 lunchen 
14.00 wandelen in het groen 
15.00 workshop (zie hieronder bij data welke workshop het is)
16.00 nakletsen, afsluiten met een drankje
17.00 einde

Praktische informatie

data

Op deze dagen ben je van harte welkom bij de Focus-op-jezelf-dag.
Iedere keer heeft de workshop een ander onderwerp:

  • zondag 3 november 2019 (workshop ‘Oh boy! Bereid je voor op de decemberdrukte! en slaapproblemen bij ADHD’)
  • zondag 1 december 2019 (workshop ‘Jouw kernkwaliteiten’)

locatie

De Focus-op-jezelf-dag vindt plaats in de superfijne Studio Van Hout in Landsmeer. Vlakbij Amsterdam en toch ‘echt buiten’. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Het adres is Dorpsstraat 42a, Landsmeer.

investering

40 euro, dit is inclusief koffie, thee, water (de hele dag) en natuurlijk de lunch!

Korting!

Koop jij nu je ticket voor november of december? Dan krijg je korting en betaal je maar 25 euro voor je ticket!

Ik weet niet tot hoe lang deze korting geldt; dat is helemaal afhankelijk van de ticketverkoop. Dus als jij wilt profiteren van deze korting, dan zou ik zeggen; niet wachten, maar meteen bestellen!

aanmelden

Totaal: € -

Ok. Jij wil heel graag, maar je voelt nog een ‘ja maar’.

Ja maar….


… ik heb geen diagnose.

Geen probleem! Als jij je herkent in AD(H)D, dan ben je van harte welkom. Ik sta niet bij de deur te controleren op labels 🙂

… ik kan niet op deze data.

Wat jammer! Als je gebruikt maakt van een aanbieding, zoals een cursus of training met gratis Focus-op-jezelf-dag, dan is de aanbieding echt alleen geldig op de in de aanbieding genoemde data. Je ticket voor staat niet op naam, dus je mag ook een andere AD(H)D-vrouw in jouw plaats laten gaan. Je krijgt geen geld terug (niet voor de cursus of training en ook niet voor de Focus-op-jezelf-dag).

… ik ben een man.

Helaas, maar dit is echt alleen voor AD(H)D-vrouwen!

… ik ken niemand die ook slaapproblemen bij ADHD gaat.

Je kent mij toch 🙂  En anders neem je iemand mee, voor dezelfde kortingsprijs. Stuur dan deze mail even door naar diegene.

Ben je er klaar voor? Bestellen maar!

Totaal: € -