gratis


Dit zijn tips, die jij wilt hebben! Echt. Iedere vrouw met ADHD heeft iets aan deze tips. Of je nou het overwegend onoplettende type bent (ADD), het overwegend hyperactieve/impulsieve type bent, of het gecombineerde type. Deze vijf tips zijn voor iedere vrouw met ADHD een goede basis om ADHD in je eigen voordeel te gebruiken!Een coach call kan over van alles gaan, zolang het maar gerelateerd is aan jouw ADHD. Wat wil jij bespreken? Wil je iets anders met je werk, maar je weet niet wat? Word je gek van de chaos in huis, maar je weet niet waar je moet beginnen met opruimen? Wil je bespreken hoe je op je werk omgaat met jouw ADHD? Laten we dit half uur gebruiken om antwoord op jouw vraag te vinden.


Ontvang als eerste de tips, blogs en aankondigingen. Ik deel praktijktips met je en verder vind je interessante, relevante onderwerpen, speciaal voor vrouwen met ADHD. Ook laat ik jou als eerste mijn nieuwe video’s zien.


Heb jij al langer het gevoel dat je misschien ADHD hebt? Heeft je kind onlangs de diagnose gehad en herken je veel van jezelf daarin? Of hebben meerdere mensen tegen jou gezegd dat het wel lijkt of je ADHD hebt? Dan wil jij deze test doen!
Het is een ADHD-test, speciaal voor vrouwen gemaakt, met sprekende voorbeeldsituaties. Het zijn 25 vragen (dus neem er even een momentje voor). Je kunt de test anoniem doen en je kunt er ook voor kiezen om de antwoorden per mail toegestuurd te krijgen.


Meld je aan voor de besloten Facebookgroep van ADHD bij Vrouwen! 
Deze besloten groep is voor alle vrouwen met ADHD en ADD en vrouwen die zich erin herkennen. 
Waarom deze groep? ADHD bij vrouwen is nu eenmaal anders dan bij mannen (alleen al omdat onze ADHD-klachten door hormonenschommelingen kunnen verergeren!). En bovendien is het gewoon fijn om als vrouwen onder elkaar even te kunnen kletsen over van alles en nog wat.