Alsjeblieft: het e-book

Wat leuk dat je mijn e-book “Help, een AD(H)D-vrouw in mijn leven” hebt aangevraagd. In dit e-book, dat ik schreef voor de mensen in jouw omgeving, geef ik kort uitleg over ADHD bij vrouwen. Ook staan er tips en achtergrondinformatie in. Klik hier om het e-book te openen.

Tip! bekijk ook de online workshop ‘Een warm welkom in de wereld van ADHD-vrouwen‘.

workshop adhd bij vrouwen

Heb jij het vermoeden dat je ADHD hebt of heb je net de diagnose? Een warm welkom voor jou!

Misschien heb jij ook wel vragen zoals ‘zal ik het op mijn werk of aan mijn familie vertellen?’ of ‘hoort het bij mijn ADHD dat ik zo doe, of is dit mijn karakter?’ Daar is alle ruimte voor in deze workshop.

Ook voor gevoelens die de meeste vrouwen wel zullen herkennen, zoals verwarring, boosheid en soms ook rouw, maar ook opluchting: ‘wat fijn dat er een verklaring is’ of ‘oh, het is alleen maar ADHD’.

Ik geef je een eerlijke, realistische kijk op ADHD bij vrouwen, met voorbeelden uit de praktijk. Herkenning gegarandeerd!