Drieweekse cursus ADHD bij vrouwen

adhd bij vrouwen

Rennen, vliegen, te veel hooi op je vork… klinkt het je bekend in de oren? Vrouwen met ADHD gaan maar door en door, zonder eens naar zichzelf te luisteren. Dat kan lang goed gaan. Maar er komt een moment dat je merkt dat je het anders wilt. Misschien is dit voor jou het moment! Met deze ADHD-cursus voor vrouwen ga je een paar weken lang actief aan de slag met je ADHD! Je krijgt handige tips en info over bijvoorbeeld slaapproblemen, hormonen en hooggevoeligheid. Ook gaan we aan de slag met de chaos in je hoofd en in je huis.

Wat houdt de cursus in? 

Drie weken lang ga je, in een fijne groep vrouwen, aan de slag met jouw ADHD. Je krijgt superpraktische tips en tools, waarbij ik zorg voor een fijne mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Soms vraag ik je na te denken vanuit je hoofd en soms vraag ik je te voelen vanuit je hart. Altijd met als doel, dat jij jouw ADHD in je eigen voordeel kunt gebruiken.

Je krijgt iedere week heel veel waarde! Alle informatie is specifiek gericht op vrouwen met ADHD (of vrouwen die zich erin herkennen). Ik geef je praktische en snel toepasbare tips en tools, die jou helpen om jouw ADHD in je eigen voordeel te gebruiken. Iedere week krijg je nieuwe werkbladen voor jouw eigen ADHD bij Vrouwen-werkboek.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  • ADHD & jouw dagelijks leven (waar loop je tegen aan en waarom zijn je executieve functies zo belangrijk);
  • ADHD & voeding, sport en slaap (en hoe dat helpt bij het aanpakken van de chaos in je huis en je hoofd);
  • ADHD & hormonen en hooggevoeligheid, (kortom; prikkels alom!);
  • ADHD & jouw toekomst (waar ga je naar toe, wat zijn jouw doelen en drijfveren). 

Praktische informatie

data en tijden: dinsdag 19, 26 januari en 2 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur

locatie: Purmerend. Je kunt parkeren voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met OV.

investering: 139 euro

voor wie: voor vrouwen met ADD/ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom.

Ja, ik meld me aan!

Totaal: € -
adhd bij vrouwen

Ben je niet in de gelegenheid op bovenstaande data? Kijk ook eens op de agenda voor de 2-daagse trainingen. Heb je zelf een groepje met minimaal 3 deelnemers? Dan plan ik voor jullie graag een cursus of training in. Neem in dat geval even contact met me op (eveline@adhdbijvrouwen.nl).

adhd workshop online plannen