cursus

Cursus ADHD in je eigen voordeel

Rennen, vliegen, te veel hooi op je vork… klinkt het je bekend in de oren? Vrouwen met ADHD gaan maar door en door, zonder eens naar zichzelf te luisteren. Dat kan lang goed gaan. Maar er komt een moment dat je merkt dat je het anders wilt. Misschien is dit voor jou het moment! Met deze ADHD-cursus voor vrouwen ga je een paar weken lang actief aan de slag met je ADHD! Je krijgt handige tips en info over bijvoorbeeld slaapproblemen, hormonen en hooggevoeligheid. Ook gaan we aan de slag met de chaos in je hoofd en in je huis.

In verband met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus, gaat deze cursus op locatie helaas niet door. Natuurlijk kun je wel online aan de slag, gewoon vanuit jouw eigen huiskamer. Kijk hier naar de online training.

bekijk de online training

Wat houdt de cursus in? 

Een aantal ochtenden ga je, in een fijne groep vrouwen, twee uur lang aan de slag met jouw ADHD. Je krijgt superpraktische tips en tools, waarbij ik zorg voor een fijne mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Soms vraag ik je na te denken vanuit je hoofd en soms vraag ik je te voelen vanuit je hart. Altijd met als doel, dat jij jouw ADHD in je eigen voordeel kunt gebruiken.

Deze onderwerpen komen aan bod:
  • ADHD & jouw dagelijks leven (waar loop je tegen aan en waarom zijn je executieve functies zo belangrijk);
  • ADHD & voeding, sport en slaap (en hoe dat helpt bij het aanpakken van de chaos in je huis en je hoofd);
  • ADHD & hormonen en hooggevoeligheid, (kortom; prikkels alom!);
  • ADHD & jouw toekomst (waar ga je naar toe, wat zijn jouw doelen en drijfveren). 

Iedere week krijg je:

  • informatie specifiek gericht op vrouwen met ADHD (of vrouwen die zich erin herkennen);
  • praktische en snel toepasbare tips en tools, die jou helpen om jouw ADHD in je eigen voordeel te gebruiken;
  • nieuwe werkbladen voor jouw eigen ADHD bij Vrouwen-werkboek.

Voor wie

Voor vrouwen met ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Natuurlijk is deze cursus ook voor vrouwen met ADD (tegenwoordig; ADHD type 1, het overwegend onoplettende type). En ook als je geen diagnose hebt, ben je van harte welkom om aan te sluiten.

Data, tijd, kosten en locatie

Dinsdag 12, 19, 26 mei en 2 juni 2020
In verband met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus, kan deze cursus helaas niet op locatie doorgaan. Natuurlijk kun je wel online aan de slag, gewoon vanuit jouw eigen huiskamer. Kijk hier naar de online training.

De cursus wordt gegeven van 10.00 tot 12.00 uur aan de Amstellaan 2b in Purmerend. Je kunt hier vrij parkeren voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met OV. De kosten voor deze cursus bedragen 125 euro, inclusief werkmap.

aanmelden

Zodra het weer veilig is om samen te komen, kun je je aanmelden voor deze cursus. Tot die tijd ben je van harte welkom in mijn online trainingsomgeving!

bekijk de online training