Forum voor ADHD-vrouwen

adhd forum adhd-vrouw

Whoop whoop! Ik ben met zoiets gaafs bezig! Ik ben een eigen forum aan het maken! Nou ja, meer dan dat eigenlijk…. Ik ben een heel online platform aan het maken, speciaal voor vrouwen met ADHD en voor vrouwen die zich erin herkennen! En een belangrijk onderdeel van dit platform is het ‘ADHD bij Vrouwen Forum’. Ruim drie jaar geleden droomde ik hier al over en ik ben zoooooo trots dat ik er nu echt mee bezig ben!

Ik ben nog in de opstart- en testfase hoor, maar het nieuwe online platform gaat in de toekomst een aantal belangrijke functies die ik heb gecreëerd samenvoegen:

  • lotgenotencontact / supportgroep / forum (dat is de huidige facebookgroep),
  • informatie, herkenning en erkenning (mijn website met blogs, info en de ADHD-test voor vrouwen – die in drie jaar tijd al ruim 7.000 keer is gemaakt!!!)
  • laagdrempelig werken aan je ADHD (online cursussen en trainingen vanuit mijn coachpraktijk).

Een gedeelte is gratis en andere delen, zoals trainingen, zijn betaald. Zo kan ik het goede blijven doen en ook mijn bedrijf laten voortbestaan (dat gister trouwens drie jaar bestond .. yes!! ).

Oh ja, wees gerust: ik stop niet opeens nu met mijn facebookgroep hoor!!! Ik ga eerst testen, proberen, vallen en weer opstaan, verder testen en bijschaven en ik heb werkelijk waar geen idee hoe lang dat gaat duren. Maar de facebookgroep blijft bestaan. Het fijne is dat je met je facebookaccount ook gewoon kunt inloggen op mijn nieuwe platform, dus geen ingewikkeld gedoe met nieuwe wachtwoorden.

Wil jij meehelpen testen van het platform ADHD bij Vrouwen?

Dan mag je heerlijk recht door zee al je commentaar, opmerkingen en ideeën met mij delen, zodat ik het platform gebruiksklaar kan maken op de meest mogelijke ADHD-vriendelijke manier! Voor nu wil ik alleen testen met vrouwen uit de facebookgroep, dus als je in de groep zit; meldt je vooral aan voor het nieuwe forum! Je vindt de link om aan te melden in de facebookgroep, als je zoekt op #forum.

2 augustus 2021

adhd bij vrouwen training