Online programma ‘ADHD in je eigen voordeel’

ADHD in jouw eigen voordeel!
Hét online programma voor vrouwen met AD(H)D

Een meer dan compleet online programma waarin ik jou drie maanden lang meeneem in de wereld van ADHD-vrouwen. Van planning tot perfectionisme en van gevolgschade tot ‘geen zin, maar toch dingen gedaan krijgen’.

Ben jij dit?
Wat je wil is:

Het online programma ‘ADHD in je eigen voordeel’ helpt jou om minder chaos in je hoofd te krijgen.

Het is een meer dan compleet programma, met onderwerpen zoals hormonen, perfectionisme en gevolgschade.

Natuurlijk gaat het ook over planning, timemanagement, overzicht kunnen houden en je grenzen voelen en aangeven. Maar daar blijft het niet bij!

Met dit programma duiken we samen volledig in de wereld van ADHD vrouwen. Ik beloof je dat het programma je meer zal brengen dan je denkt!

adhd bij vrouwen online programma
Tell me more!

Het programma duurt drie maanden (lang genoeg om alles te leren, kort genoeg dat je je niet gaat vervelen!).  

Je krijgt van mij wekelijks op verschillende manieren informatie; per video, luisterbestand, werkbladen en natuurlijk live!

Tijdens de livesessies kom je samen met een aantal andere vrouwen, die net als jij dit programma volgen, live via Zoom bij elkaar.

In drie maanden, dus dertien weken, neem ik je mee in 7 verschillende modules. De eerste module gaat over jouw doel en jouw intentie; over wat jij wilt bereiken met deze training. De eerste module duurt een week. Alle andere modules daarna duren elk twee weken.

Om de week is er een live Q&A via Zoom, waarin ik alle vragen beantwoord. 

De kick-off

We beginnen het online programma met de gezamenlijke kick-off via Zoom. Uiteraard live! Deze sessie is heel waardevol, omdat je direct van mij al tips krijgt die je direct kunt toepassen. Als je er live niet bij kunt zijn; geen probleem, want je krijgt de opname nagestuurd.

Het nieuwe online programma ‘ADHD in je eigen voordeel’ start op woensdag 30 maart 2022.

Je kunt nog meedoen! Ik stuur je dan de opnames van de modules die je gemist hebt. Zo ben je helemaal bij en haal je nog steeds alles uit het programma!

De volgende ronde begint pas weer in het najaar, daar is nog geen datum voor bekend.

De modules

module 1
het begin: wat is jouw doel?

module 2
focus op de juiste dingen

module 3
stress & ontspanning

module 4
van ontspannen naar vertragen

module 5
jouw overtuigingen

module 6
gedrag en identiteit op één lijn hebben

module 7
jouw eigen handleiding

Live online inspiratie sessies

Regelmatig houd ik live online inspiratie sessies. Daarin ga ik dieper in op de module, dus het is fijn als je er live bij kunt zijn. Maar het is geen must! Als je er live niet bij kan zijn, dan kijk je gewoon de opnames, die ik je achteraf nastuur. Ook wordt je in onze eigen besloten community op de hoogte gehouden van de onderwerpen.

Live samenwerk-sessies

Omdat ik je nog veel meer ‘live’ interactie wil geven (dat is zo waardevol in een online programma!), gaan we ook samen live aan de slag met je opdrachten. Want ik kan je wel vertellen dat je dit en dat kunt maken als huiswerk, maar wat nou als je dat steeds voor je uitschuift? Of wat als je vastloopt en even een zetje in de goede richting nodig hebt? Ik ben er voor je! Schuif lekker aan tijdens de maandelijkse ‘Live samenwerk-sessies’.

Live antwoord op alle vragen

Tijdens de momenten dat we live via Zoom contact hebben, geef ik ook antwoord op alle vragen die je hebt. Waar ik uiteraard ook weer opnames van nastuur, dus als je er niet bij kunt zijn, is dat helemaal geen ramp.

Onze eigen community

Je krijgt toegang tot onze eigen besloten community. Dat is een facebookgroep die exclusief bestemd is voor vrouwen die dit programma volgen. Hier ontmoeten we elkaar en kun je ervaringen en inzichten delen of dingen met elkaar overleggen. Als je dat leuk vindt, leg je contact met vrouwen die ook de online training volgen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je doet dit programma voor jezelf! Toch kan dit een heel waardevol onderdeel voor je zijn, want zo wordt een digitale, online training heel menselijk en echt! Ik kom ook regelmatig ‘buurten’ in deze groep en verzamel vragen die er zijn. Zodat ik alle vragen kan beantwoorden tijdens de online live sessies.

Investering

De investering kun je meten in geld, tijd en energie. Allereerst de investering in geld. De waarde van het online programma is 1475 euro, maar omdat het een pilot is, krijg je van mij een fikse korting is de investering nu 750 euro. De volgende ronde dat ik dit programma doe, gaat de prijs naar 1475 euro.

Qua tijd is de investering gemiddeld een uur per week. Dat is afhankelijk van het programma van die week, maar natuurlijk ook van jouw inzet. Als je een keer niet kan, dan is het geen probleem; daar heb ik in het programma rekening mee gehouden.

Dan heb je nog jouw investering in energie. Het kost je misschien energie om vrij te regelen, om aan de slag te gaan met het programma om hier aan te werken en toch weet ik uit ervaring, dat je hier zoveel energie van krijgt! Zelfontwikkeling, je grenzen voelen en kunnen aangeven, overzicht in je agenda… zal ik nog even doorgaan? Of zie jij ook in dat dit je echt energie gaat opleveren 🙂

adhd bij vrouwen
FAQ
Ik heb ADD, is dit programma ook geschikt voor mij?

Jazeker! Voor de leesbaarheid schrijf ik altijd ADHD, maar natuurlijk bedoel ik daarmee ook ADD.

Moet je een diagnose hebben om mee te kunnen doen met dit programma?

Nee dat is zeker niet nodig. Ook zonder diagnose, ben je van harte welkom. Jouw ADHD is namelijk meer dan een diagnose en meer dan zomaar een label. En oh ja, voor wie hier nog over twijfelt: ADHD is zeker geen modeverschijnsel.

Ik houd niet van groepsprogramma’s. Moet ik meedoen om het programma goed te doorlopen?

Je kunt het programma individueel volgen. Het is niet nodig om interactie te hebben met andere vrouwen die dit programma volgen. Mijn ervaring is echter dat het wel fijn is om een ‘peer group’ te hebben. Oftewel een groep gelijkgestemden, met wie jij kan overleggen.

Hoe hebben we contact?

We hebben live via Zoom contact en via de facebookgroep. Dit is uiteraard exclusief voor de mensen die dit programma volgen. Via de diverse contactmomenten via Zoom beantwoord ik al jouw vragen!

Ik kan niet in een keer betalen, wat nu?

Je mag het bedrag in twee delen betalen. Mail mij in dat geval even op eveline@adhdbijvrouwen.nl, dan zorg ik dat je een betaalverzoek krijgt.

Ik vind het te duur.

Dat kan; ik kan natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken. Maar even advocaat van de duivel: wat ben jij tot nu toe kwijt geweest aan geld, energie en tijd, aan verloren bankpasjes, mobieltjes en al wat nog meer. Hoeveel afspraken heb je gemist en hoeveel heeft dat je al gekost? Hoeveel is het je echt waard om met veel minder stress door het leven te gaan en ADHD in je eigen voordeel te gebruiken?

De startdatum ben ik verhinderd, kan ik het nog inhalen?

Uiteraard krijg je van mij de opname toegestuurd, zodat jij ook een goede start maakt met dit programma! Ook als je een keertje niet kan bij een livesessie, dan is dat niet erg: ik zorg ervoor dat je altijd wordt meegenomen in de modules. Ik laat je niet achter!

Is het programma alleen voor vrouwen?

Yes! Uiteraard is het programma alleen toegankelijk voor vrouwen.

ADHD bij Vrouwen

2022 ADHD bij Vrouwen © | home | aanbod  | algemene voorwaarden