2-daagse training ADHD bij vrouwen

In deze tweedaagse training voor ADHD-vrouwen dompel je jezelf helemaal onder in jouw ADD / ADHD. Met als resultaat kennis, kennis en nog meer kennis! Na deze twee waardevolle dagen, heb jij een map vol werkbladen, tips, tools. Had ik al gezegd dat je ook veel kennis opdoet? 😉 Maar, eerlijk is eerlijk; ook de herkenning van hoe andere ADHD-vrouwen met hun uitdagingen omgaan, is zo helpend. Dus naast kennis, vind je ook veel herkenning en erkenning.

Kortom; je krijgt veel meer grip op je ADHD, zodat jij het in je voordeel kunt gebruiken. De eerste dag gaat over de plek die ADHD in jouw dagelijks leven inneemt. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen? De tweede dag werken we via prikkels en hormonen, toe naar hoe jij ADHD-vriendelijke keuzes kunt maken.

Programma

Op de eerste dag komen onder andere aan bod:

  • planning, time management, prioriteiten stellen, je werkgeheugen en andere executieve functies
  • jouw biologische klok en de relatie met ADHD
  • slaapproblemen
  • voeding en sport
  • het aanpakken van de chaos in je huis en je hoofd

De tweede trainingsdag gaat over onder andere:

  • prikkels en hooggevoeligheid
  • hormonen (daar hebben we meer last van dan je zou denken!)
  • jouw doelen en de (ADHD-vriendelijke) keuzes die je maakt

Praktische informatie

data:

  • do. 17 en vr. 18 december 2020

tijd: 10.30 – 16.00 uur (inloop 10.15 uur)

locatie: Oase Center, Amstellaan 2b Purmerend. Je kunt hier gratis parkeren voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Afhankelijk van de groepsgrootte gebruiken we de trainingsruimte op de begane grond of op de eerste etage. De eerste etage is alleen per trap bereikbaar. Als je niet in de mogelijkheid bent om de trap te nemen, meld dat dan s.v.p. voor het reserveren bij mij.

investering: 197 euro

voor wie: voor vrouwen met ADD/ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom.

Ja, ik meld me aan!

Totaal: € -

Wat andere vrouwen zeggen over de 2-daagse training:

adhd bij vrouwen

Ben je niet in de gelegenheid op bovenstaande data? Kijk ook eens op de agenda voor de cursussen. Heb je zelf een groepje met minimaal 3 deelnemers? Dan plan ik voor jullie graag een cursus of training in. Neem in dat geval even contact met me op via eveline@adhdbijvrouwen.nl.