2-daagse training ADHD bij vrouwen

In deze tweedaagse training voor ADHD-vrouwen dompel je jezelf helemaal onder in jouw ADD / ADHD. Met als resultaat kennis, kennis en nog meer kennis! Na deze twee waardevolle dagen, heb jij een map vol werkbladen, tips, tools. Had ik al gezegd dat je ook veel kennis opdoet? 😉 Maar, eerlijk is eerlijk; ook de herkenning van hoe andere ADHD-vrouwen met hun uitdagingen omgaan, is zo helpend. Dus naast kennis, vind je ook veel herkenning en erkenning.

Kortom; je krijgt veel meer grip op je ADHD, zodat jij het in je voordeel kunt gebruiken. De eerste dag gaat over de plek die ADHD in jouw dagelijks leven inneemt. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen? De tweede dag werken we via prikkels en hormonen, toe naar hoe jij ADHD-vriendelijke keuzes kunt maken.

Programma

Op de eerste dag komen onder andere aan bod:

  • planning, time management, prioriteiten stellen, je werkgeheugen en andere executieve functies
  • jouw biologische klok en de relatie met ADHD
  • slaapproblemen
  • voeding en sport

De tweede trainingsdag gaat over onder andere:

  • prikkels en hooggevoeligheid
  • hormonen (daar hebben we meer last van dan je zou denken!)
  • jouw doelen en de (ADHD-vriendelijke) keuzes die je maakt

Praktische informatie

data:

vr. 14 en vr. 21 januari 2022 [VOL]

do. 27 en vr. 28 januari 2022 [VOL]

tijd: 10.30 – 16.00 uur (inloop 10.15 uur)

locatie: Wilhelminalaan 1, Purmerend (zie Google Maps). Je kunt op 1 minuut loopafstand de hele dag parkeren voor 2 euro. Navigeer in dat geval naar het parkeerterrein aan de Populierenstraat 57. Mijn praktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 301 uit Amsterdam stopt vlakbij. Aan het einde van de straat bevindt zich NS treinstation Purmerend, waar de treinen uit Hoorn en Leiden / Schiphol stoppen.

investering: 249 euro incl. btw

voor wie: voor vrouwen met ADD/ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom.

Ja, ik meld me aan!

Corona

In de praktijk is een mondkapje en een QR-code niet verplicht. We houden anderhalve meter afstand en ik ga ervan uit dat je regelmatig je handen wast. Ik heb ook handgel beschikbaar. We zitten met maximaal vier personen in de ruimte. Trek warme kleding aan, want ik zal regelmatig de ramen open doen om te luchten!

Mocht je door de maatregelen rondom corona in quarantaine moeten, dan mag je de training binnen zes maanden alsnog inhalen. Ben je dan niet in de gelegenheid, dan kunnen we weer verzetten en als het echt niet op een andere datum kan, krijg je uiteraard je geld terug.

Wat andere vrouwen zeggen over de 2-daagse training:

adhd bij vrouwen

Ben je niet in de gelegenheid op bovenstaande data? Kijk ook eens op de agenda voor de cursussen. Heb je zelf een groepje met minimaal 3 deelnemers? Dan plan ik voor jullie graag een cursus of training in. Neem in dat geval even contact met me op via eveline@adhdbijvrouwen.nl.