adhdbijvrouwen

Workshops ADHD bij Vrouwen

Rennen, vliegen, te veel hooi op je vork… klinkt het je bekend in de oren? Vrouwen met ADHD gaan maar door en door, zonder eens naar zichzelf te luisteren. Dat kan lang goed gaan. Maar er komt een moment dat je merkt dat je het anders wilt. Misschien is dit voor jou het moment! Met deze ADHD-workshops voor vrouwen ga je actief en heel pragmatisch aan de slag met je ADHD!

Je kunt 1 workshop doen, maar ook 2 of 3. Net wat jij prettig vindt. Je kunt je inschrijven per workshop, of voor alle drie tegelijk. Als je je direct voor alle workshops inschrijft, krijg je natuurlijk korting.

Wat houdt de workshop in? 

Je krijgt superpraktische tips en tools, waarbij ik zorg voor een fijne mix van theorie en praktijkvoorbeelden. Dus ‘hoe komt het dat iets zo is?’, maar ook ‘hoe uit zich dat bij ADHD-vrouwen’. Daardoor kun je het direct aan jouw eigen situatie koppelen.

Iedere workshop heeft zoveel waarde! Alle informatie is specifiek gericht op vrouwen met ADHD (of vrouwen die zich erin herkennen). Ik geef je praktische en snel toepasbare tips en tools, die jou helpen om jouw ADHD in je eigen voordeel te gebruiken.

Deze onderwerpen komen aan bod:

  1. Plannen, timemanagement en andere executieve functies (12 januari 2021)
    Hoe komt het dat je steeds het gevoel hebt dat er te weinig uren in een dag zitten? Wat kun je daar aan doen?


  2. ADHD-vrouwen en werk (19 januari 2021)
    Ander werk? Andere invulling van de huidige functie? Misschien wel voor jezelf beginnen? Op onderzoek uit waarom je vastloopt (burn out?). Er moet iets veranderen, maar wat?


  3. faalangst en perfectionisme (26 januari 2021)
    Wat komt dit toch vaak voor bij ADHD-vrouwen. Vaak gaat het ook over grenzen aanvoelen en kunnen aangeven.

Praktische informatie

data en tijden: dinsdag 12, 19 en 26 januari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur (inloop 09.45 uur)

locatie: Purmerend. Je kunt parkeren voor de deur en de locatie is goed bereikbaar met OV.


investering: 39 euro per workshop. Doe je ze alle drie, dan is je investering 99 euro voor alle drie de workshops samen.


voor wie: voor vrouwen met ADD/ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom.

Ja, ik meld me aan!

Totaal: € -

Ben je niet in de gelegenheid op bovenstaande data? Kijk ook eens op de agenda voor de 2-daagse trainingen. Heb je zelf een groepje met minimaal 3 deelnemers? Dan plan ik voor jullie graag een cursus of training in. Neem in dat geval even contact met me op (eveline@adhdbijvrouwen.nl).