adhd-vrouw event

Live event ‘ADHD in je eigen voordeel’

datum: zondag 10 oktober 2021

tijd: 13 tot 17 uur

locatie: Klein Theater ‘t Stamhuis, Kerkstraat 11 Purmerend

Een live event voor ADHD-vrouwen! Hier wil jij bij zijn, als jij ook wilt weten hoe je ADHD in je eigen voordeel kunt gebruiken.

Ik zeg vaak genoeg dat het leven met ADHD echt niet altijd rozengeur en manenschijn is, maar jeetje, wat zijn er ook mooie kanten aan ADHD. Het is toch zonde om daar niets mee te doen.

Op het live event bied ik je in een veilige omgeving (geen schreeuwerig gedoe of ongevraagde microfoons onder je neus!!) een fijn programma. Ik geef een workshop, een hot seat sessie (live coaching in de zaal!) en superveel informatie over ADHD bij vrouwen. Want hé, bij vrouwen is het toch echt anders dan ADHD bij mannen.

Het is een middag vol onderlinge herkenning, tips van mij als ADHD-coach (en ervaringsdeskundige!) en er komt een fantastische spreker! Aan het einde van de dag ga je naar huis met mooie inzichten, handvatten, tips en inspiratie over hoe jij jouw ADHD in je eigen voordeel kunt gebruiken.

locatie Live Event ADHD bij Vrouwen
Klein Theater ‘t Stamhuis, Kerkstraat 11 Purmerend (bekijk locatie op Google Maps)
Yes! Dit wil ik niet missen; ik koop direct mijn ticket!
Helaas; alle tickets zijn verkocht
Totaal: € -

Als het live evenement in verband met de maatregelen rondom corona niet door kan gaan in deze vorm, proberen we een andere datum te prikken. Als je op die datum niet kan, krijg je uiteraard je geld terug! Als je al een kaartje hebt gekocht, houden we je per mail op de hoogte.

let op:

adhd bij vrouwen


Beperkt aantal kaarten beschikbaar

In verband met de anderhalve meter afstand, passen er slechts 25 stoelen in de zaal. Let op: ik hanteer geen wachtlijst. Er komt ook geen ‘early bird’ of laatste-moment-kortingsactie. Dus als je voelt dat dit het event is, waar je nu écht een keer bij wilt zijn; twijfel dan niet en koop direct jouw ticket!
* * *

Live event: zondag 10 oktober 2021

Een dag vol met waardevolle info, tips van een ervaringsdeskundige en een fantastische spreker.

adhd bij vrouwen

Missie

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd vijfduizend vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD.

Op verschillende manieren bereik ik vrouwen die ADHD hebben, of die zich misschien herkennen in de kenmerken van ADHD, maar nog niet beseffen dat zij ADHD hebben. Naast coaching en training, doe ik dat door in diverse media te praten over ADHD bij vrouwen. Zo stond ik in de Libelle en de Women’s Health. Ook heb ik een besloten facebookgroep opgezet, waarin persoonlijke ervaringen van vrouwen en de onderlinge herkenning centraal staan.

De Wereld ADHD bij Vrouwen Dag draagt bij aan mijn missie om je als vrouw positief uit te spreken over je eigen ADHD!

ADHD bij vrouwen is anders dan bij mannen. Het doel van de Wereld ADHD bij Vrouwen Dag is hier bewustzijn over te creëren. Bewustzijn bij vrouwen die (mogelijk) ADHD hebben, bij hun omgeving en bij professionals (bijvoorbeeld in het onderwijs en in de zorg). De Wereld ADHD bij Vrouwen Dag is jaarlijks op 14 oktober en vond voor het eerst plaats in 2020. Het live event in Purmerend vindt plaats op zondag 10 oktober 2021.