aanbod

online programma ‘ADHD in je eigen voordeel’

Met het online programma ‘ADHD bij Vrouwen’ ga je op een liefdevolle en praktische manier aan de slag met je ADHD. Door dat het drie maanden duurt, heb je alle tijd om rustig te oefenen met dat wat je leert. Iedere week krijg je een nieuwe module en om de week zien we elkaar live via Zoom. Als je een keer niet kan, is dat helemaal niet erg. Je krijgt opnames van de Q&A en de uitleg over de nieuwe module nagestuurd. De deuren van deze editie openen op 30 maart en je kunt je vanaf nu inschrijven voor het online programma ‘ADHD in je eigen voordeel’.

adhd bij vrouwen

2-daagse training

Deze twee dagen dompel je jezelf helemaal onder in jouw ADHD. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen? Wat doen prikkels en hormonen met jouw ADHD? En we kijken naar jouw toekomst; welke doelen heb je en welke (ADHD-vriendelijke) keuzes maak je daarbij? lees meer >>>

adhd bij vrouwen

individueel coachtraject

Heb jij ADHD of herken jij je in de typische ADHD kenmerken? En ken je de tips en tricks, maar vind je het last ze toe te passen? Tijdens het 1-op-1 coachingstraject werken we samen aan een doel dat jij wilt behalen, of een beslissing die jij wilt nemen.

adhd bij vrouwen