aanbod

E-book ‘ADHD-vrouwen’

Een praktische gids, speciaal voor iedereen in de omgeving van ADHD-vrouwen! Heb jij een ADHD-vrouw in je omgeving en wil je meer over weten over ADHD bij vrouwen? Of ben jij zelf een ADHD-vrouw en wil je beter kunnen onderbouwen wat ADHD voor vrouwen betekent? Dan is deze gids echt iets voor jou.

Gratis tips, adhd-test voor vrouwen en gratis facebookgroep

Doe de gratis ADHD-test voor vrouwen; tienduizenden vrouwen ging je al voor! Ook kun je hier de vijf tips voor vrouwen met ADHD aanvragen of je aansluiten bij de grootste gratis Nederlandstalige facebookgroep voor ADHD-vrouwen! 

Online Community

In de Online Community kun je andere ADHD-vrouwen ontmoeten, online samenwerken (digital co-working) en je krijgt tips en tricks van mij, in de speciale online groeps-coachsessies. Dit is een plek voor ADHD-vrouwen die zich kwetsbaar durven op te stellen, die elkaar empoweren en elkaars successen vieren.

ADHD Vrouwencirkel

Bij de vrouwencirkel zijn ongeveer vijf tot tien vrouwen aanwezig. Kernwoorden zijn verbinding, zacht & krachtig, liefdevolle zelfontwikkeling en een veilige omgeving. Deze middag gaat over herkenning, erkenning en samenzijn in een fijne energie. We hebben aandacht voor elkaars kracht en kwetsbaarheid. Wie dit al eens eerder heeft meegemaakt, weet dat je je thuis nog steeds gedragen voelt door de vrouwen in deze cirkel.

Nieuw: 1-daagse training ‘Welkom in de wereld van ADHD-vrouwen’

Vanaf de zomer 2024 is deze 1-daagse training te boeken! De training vindt plaats in mijn praktijk in Purmerend en geeft je in één dag een zeer complete inkijk in de wereld van ADHD-vrouwen. Een heel fijne kennismaking voor vrouwen die net hebben ontdekt dat ze ADHD hebben en voor vrouwen die al langer weten dat ze ADHD hebben, maar er eerder nog niet zoveel mee deden.

Wil je alvast een vrijblijvende voorinschrijving doen? Stuur dan een berichtje naar Karin op team@adhdbijvrouwen.nl, dan neemt zij contact met je op, zodra er meer bekend is.

2-daagse training

Deze twee dagen dompel je jezelf helemaal onder in jouw ADHD. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen? Wat doen prikkels en hormonen met jouw ADHD? En we kijken naar jouw toekomst; welke doelen heb je en welke (ADHD-vriendelijke) keuzes maak je daarbij?

Nieuw: 1-daagse verdiepingsdag (voor wie de 2-daagse training al heeft gedaan)

Werd jij ook zo blij van al die mooie inzichten die je opdeed in de 2-daagse training? Neem dan de volgende stap en duik nog verder in je zelfontwikkeling. Dit is een kleine exclusieve groep (maximaal 3 vrouwen), waardoor ik ruim aandacht voor jou kan hebben.

De verdiepingsdag is te reserveren vanaf september/oktober 2024. Wil je alvast een vrijblijvende voorinschrijving doen? Stuur dan een berichtje naar Karin op team@adhdbijvrouwen.nl, dan neemt zij contact met je op, zodra er meer bekend is.

Coaching

Heb jij ADHD of herken jij je in de typische ADHD kenmerken? En ken je de tips en tricks, maar vind je het lastig ze toe te passen? Tijdens het 1-op-1 coachingstraject werken we samen aan een doel dat jij wilt behalen, of een beslissing die jij wilt nemen.

ADHD & werk (zakelijke coaching)

Loop je vast in je werk en mag je van je werkgever een traject doen gericht op bijvoorbeeld timemanagement, planning en organisatie? Ook dan kun je bij mij terecht. Opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, de overheid, onderwijsinstellingen, zakelijke opleiders, de overheid, collega-coaches en psychologen.

Lezing voor (zorg)professionals

Ik ben expert op het gebied van ADHD bij vrouwen en geef sinds 2018 trainingen en individuele coachtrajecten aan vrouwen met ADHD. Door deze ervaring, maar ook mijn persoonlijke ervaring met ADHD, kan ik voor (zorg)professionals goed de vertaling maken van hoe men in de boeken leert over ADHD en hoe het in de werkelijkheid is.