aanbod

2-daagse training

Deze twee dagen dompel je jezelf helemaal onder in jouw ADHD. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen? Wat doen prikkels en hormonen met jouw ADHD? En we kijken naar jouw toekomst; welke doelen heb je en welke (ADHD-vriendelijke) keuzes maak je daarbij?

ADHD Vrouwencirkel

Bij de vrouwencirkel zijn ongeveer vijf tot tien vrouwen aanwezig. Kernwoorden zijn verbinding, zacht & krachtig, liefdevolle zelfontwikkeling en een veilige omgeving. Deze middag gaat over herkenning, erkenning en samenzijn in een fijne energie. We hebben aandacht voor elkaars kracht en kwetsbaarheid. Wie dit al eens eerder heeft meegemaakt, weet dat je je thuis nog steeds gedragen voelt door de vrouwen in deze cirkel.

coaching

Heb jij ADHD of herken jij je in de typische ADHD kenmerken? En ken je de tips en tricks, maar vind je het last ze toe te passen? Tijdens het 1-op-1 coachingstraject werken we samen aan een doel dat jij wilt behalen, of een beslissing die jij wilt nemen.

ADHD & werk (zakelijke coaching)

Loop je vast in je werk en mag je van je werkgever een traject doen gericht op bijvoorbeeld timemanagement, planning en organisatie? Ook dan kun je bij mij terecht. Opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, de overheid, onderwijsinstellingen, zakelijke opleiders, de overheid, collega-coaches en psychologen.

lezing voor (zorg)professionals

Ik ben expert op het gebied van ADHD bij vrouwen en geef sinds 2018 trainingen en individuele coachtrajecten aan vrouwen met ADHD. Door deze ervaring, maar ook mijn persoonlijke ervaring met ADHD, kan ik voor (zorg)professionals goed de vertaling maken van hoe men in de boeken leert over ADHD en hoe het in de werkelijkheid is.