gratis

Hier kun je de gratis ADHD-test voor vrouwen doen. Tienduizenden vrouwen ging je al voor! Ook kun je hier de vijf tips voor vrouwen met ADHD aanvragen of je aansluiten bij de grootste Nederlandstalige online community voor ADHD-vrouwen! Herkenning leidt tot erkenning, dus alleen al daarom is het zo fijn dat je bij andere vrouwen met ADHD deze herkenning kunt vinden. Want ADHD uit zich bij vrouwen nu eenmaal anders dan bij mannen, alleen al door bijvoorbeeld hormoonschommelingen. En weet je dat veel praten (en van de hak op de tak springen) ook een uiting kan zijn van ADHD? Dat wordt alleen niet altijd herkend als hyper-gedrag, omdat ‘vrouwen nu eenmaal veel praten’. Enfin… genoeg te ontdekken over ADHD bij vrouwen en dat kan allemaal hier!

5 tips voor vrouwen met ADHD

adhd bij vrouwen

Iedere vrouw met ADHD heeft iets aan deze tips. Echt. Of je nou het overwegend onoplettende type bent (ADD), het overwegend hyperactieve/impulsieve type bent, of het gecombineerde type. Deze vijf tips zijn voor iedere vrouw met ADHD een goede basis om ADHD in je eigen voordeel te gebruiken!

Wil je meer weten over executieve functie, zoals planning, prioriteiten kiezen en emotieregulatie? En over het effect van slaap en jouw hormonen op je ADHD?
Volg dan de 2-daagse ADHD-training voor vrouwen.
Deze training maakte ik speciaal voor vrouwen met ADHD en geef ik in de veilige, intieme setting bij mij in de praktijk.

Gratis besloten online ADHD community voor vrouwen

Wees welkom in de grootste Nederlandstalige gratis besloten Facebookgroep, speciaal voor vrouwen met ADHD. Deze groep is voor alle vrouwen met ADHD en ADD en voor vrouwen die zich erin herkennen. Eind 2018 startte ik deze groep die al snel een groot succes bleek. Wat een onderlinge herkenning! Omdat ik de duizenden leden niet meer alleen kon moderaten, is er vanaf 2022 een fijn team van vrijwillige moderators actief. Dankzij hun betrokkenheid heeft de groep, ook met duizenden leden, toch het veilige en persoonlijke karakter dat het vanaf het begin al had. Je bent van harte welkom!

adhd bij vrouwen

ADHD-test voor vrouwen

adhd bij vrouwen

Heb jij al langer het gevoel dat je misschien ADHD hebt? Heeft je kind onlangs de diagnose gehad en herken je veel van jezelf daarin? Of hebben meerdere mensen tegen jou gezegd dat het wel lijkt of je ADHD hebt? Dan wil jij deze test doen!
Het is een ADHD-test, speciaal voor vrouwen gemaakt, met sprekende voorbeeldsituaties. Het zijn 25 vragen, dus neem er even een momentje voor.

Als jij keer op keer aan je omgeving probeert uit te leggen wat het voor jou betekent om ADHD te hebben, maar ze kunnen zich er niets bij voorstellen, dan is mijn e-book ‘ADHD-vrouwen een aanrader. Ik schreef het namelijk speciaal voor je omgeving!

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd 5000 vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD. Deze gratis ADHD-test voor vrouwen en tips dragen daar zeker aan bij! Ook deel ik soms mijn eigen verhaal in diverse media en podcasts. Ik ben er van overtuigd dat ik, met het delen van mijn eigen ervaring als ADHD-vrouw, andere vrouwen help. Want alleen met de juiste kennis over ADHD bij vrouwen, kom jij een stap verder in je eigen zoektocht rondom jouw ADHD-uitdagingen.

gratis ADHD-test voor vrouwen en tips

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd 5000 vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD.