gratis

Dit is de plek voor de gratis ADHD-test voor vrouwen en tips. Behalve het geven van trainingen en 1-op-1 coaching, geef ik ook veel waarde gratis weg. Gewoon omdat ik het belangrijk vind dat jij, of iedereen die er meer van wil weten, toegang heeft tot goede informatie over ADHD bij vrouwen. ADHD bij vrouwen uit zich nu eenmaal anders dan bij mannen, alleen al door bijvoorbeeld hormoonschommelingen. En weet je dat veel praten (en van de hak op de tak springen) ook een uiting kan zijn van ADHD? Dat wordt alleen niet altijd herkend als hyper-gedrag, omdat ‘vrouwen nu eenmaal veel praten’. Doe hier de gratis ADHD-test voor vrouwen. Vraag de tips aan of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

adhd bij vrouwen

Iedere vrouw met ADHD heeft iets aan deze tips. Echt. Of je nou het overwegend onoplettende type bent (ADD), het overwegend hyperactieve/impulsieve type bent, of het gecombineerde type. Deze vijf tips zijn voor iedere vrouw met ADHD een goede basis om ADHD in je eigen voordeel te gebruiken!


ADHD bij Vrouwen e-book

Loop jij er tegen aan dat iemand uit je directe omgeving jouw ADHD niet begrijpt? Speciaal voor mensen in de omgeving van ADHD-vrouwen schreef ik een praktisch e-book. Vraag het aan en deel het met diegene, want dit boek is het perfecte middel om het gesprek te openen over ADHD.

Vraag het e-book aan en je ontvangt direct de link in je mailbox.


adhd bij vrouwen

Ontvang als eerste de tips, blogs en aankondigingen. Ik deel praktijktips met je en verder vind je interessante, relevante onderwerpen. Deze nieuwsbrief is speciaal voor vrouwen met ADHD en natuurlijk ook voor vrouwen die zich er in herkennen!


adhd bij vrouwen

Heb jij al langer het gevoel dat je misschien ADHD hebt? Heeft je kind onlangs de diagnose gehad en herken je veel van jezelf daarin? Of hebben meerdere mensen tegen jou gezegd dat het wel lijkt of je ADHD hebt? Dan wil jij deze test doen!
Het is een ADHD-test, speciaal voor vrouwen gemaakt, met sprekende voorbeeldsituaties. Het zijn 25 vragen, dus neem er even een momentje voor.


adhd bij vrouwen

Meld je aan voor de besloten Facebookgroep van ADHD bij Vrouwen! 
Deze besloten groep is voor alle vrouwen met ADHD en ADD en vrouwen die zich erin herkennen. 
Waarom deze groep? ADHD bij vrouwen is nu eenmaal anders dan bij mannen (alleen al omdat onze ADHD-klachten door hormonenschommelingen kunnen verergeren!). En bovendien is het gewoon fijn om als vrouwen onder elkaar even te kunnen kletsen over van alles en nog wat.


Het is mijn missie om in vijf jaar tijd 5000 vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD.

gratis ADHD-test voor vrouwen en tips

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd 5000 vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD. Deze gratis ADHD-test voor vrouwen en tips dragen daar zeker aan bij! Ook deel ik soms mijn eigen verhaal in diverse media en podcasts. Ik ben er van overtuigd dat ik, met het delen van mijn eigen ervaring als ADHD-vrouw, andere vrouwen help. Want alleen met de juiste kennis over ADHD bij vrouwen, kom jij een stap verder in je eigen zoektocht rondom jouw ADHD-uitdagingen.

gratis ADHD-test voor vrouwen en tips