Ervaringen van andere vrouwen

In de afgelopen paar jaar heb ik heel wat vrouwen mogen coachen en inspireren. Soms met een coach call van een half uurtje, soms met een training of met een heel coachtraject. Altijd vanuit de gedachte dat je ADHD in je eigen voordeel kunt gebruiken. En nee, het leven is niet altijd alleen maar feest, omdat je ADHD hebt. Soms is het ook gewoon knap lastig! Maar het helpt je echt als je weet welk gedrag, welke gedachten en gewoontes voortkomen uit je ADHD. Dat stukje herkenning, maakt dan de weg vrij voor erkenning. Erkenning en daarmee acceptatie van jezelf en van jouw ADHD. Dat is wat alle ADHD-vrouwen die ik in de afgelopen jaren zag, met elkaar gemeen hebben; ze stonden ervoor open om hun ADHD te accepteren en er actief mee aan de slag te gaan. Met grote dankbaarheid voor de prachtige woorden (die mij iedere keer weer laten blozen!), deel ik hieronder de reacties van een aantal van deze prachtige ADHD-vrouwen.

“Dankzij de coaching van Eveline heb ik weer even stilgestaan bij wat mijn ADHD betekent in mijn leven en heb ik een aantal patronen kunnen doorbreken.”

Amèl (29 jaar)

“Eveline kijkt tijdens de training echt naar de persoonlijke wensen van iedereen. Ze geeft ook veel informatie die niet zomaar terug te vinden is en die maakt dat het begrip voor jezelf veel beter wordt. En wat fijn om te zien dat ik niet de enige ben die zo vastloopt op bepaalde gebieden.”

Lieke (38 jaar)

“Bij de 2-daagse training heb ik veel meer geleerd dan ik had verwacht. Fijn dat Eveline zelf ervaringsdeskundige is. Ik kan de training van harte aanbevelen; ik heb veel meer inzicht gekregen in ADHD bij vrouwen.”

C. (50 jaar)
adhd bij vrouwen

“Ik vind het vooral heel erg fijn dat ik tijdens de coaching over m’n struggles kan praten en daardoor mezelf wat beter leer begrijpen. Waar ik het meest blij om ben is dat ik steeds beter zie wat het beste voor me werkt. Ik merk ook wel verschil in bijvoorbeeld hoe ik m’n dagen plan, wat belangrijk is als ik echt iets wil gaan doen en hoe ik er voor kan zorgen dat ik niet te veel afgeleid raak.”

W. (24 jaar)

“De 2-daagse training zorgde bij mij voor bewustzijn; ik snap mezelf beter. Omdat Eveline zelf ADHD heeft, snapt ze hoe het voelt en werkt. Wat ik ook fijn vond, is dat Eveline een veilige sfeer creëerde.”

K. (37 jaar)

“Ik heb pas een paar maanden geleden ‘ontdekt’ dat ik ADHD heb, na het zien van het interview van Patrick Kicken met Eveline op YouTube. Ik ben ze allebei dan ook heel dankbaar; het was dit gesprek wat het helemaal duidelijk maakte voor mij. Ik heb me daarna meteen aangemeld voor De Focus Op Jezelf Dag van Eveline. Het was echt een heel leuke en leerzame dag; de rit van Groningen naar Landsmeer had ik er graag voor over!”

Ref (47 jaar)
adhd bij vrouwen

“Ik had een coach call met Eveline en wat ik fijn vind, is dat ze ADHD op zo’n positieve manier benaderd.”

Annemarie (32 jaar)

“Mocht je wat hulp op je pad nodig hebben, kan ik je Eveline van harte aanbevelen; ze is echt een geweldig, invoelende, krachtige coach. Elke dag heb ik nog plezier van wat ik heb geleerd. De dagelijkse dingen gaan me gemakkelijker af doordat ik me meer bewust en van mijn kwaliteiten en valkuilen. Ik heb veel praktische tips gekregen die me enorm helpen en voel me ook zeer gemotiveerd om hiermee bezig te zijn. Mijn innerlijke kracht en mijn daadkracht zijn gegroeid en dit voelt zo goed!”

Laura (31 jaar)

“Eindelijk iemand die echt naar mij luistert en echt begrijpt hoe het is om ADHD te hebben.”

Sandra (29 jaar)
adhd bij vrouwen

“Het leek een beetje raar, om zomaar een half uur te bellen met iemand die ik niet ken, maar Eveline stelde mij snel gerust. Ik ben blij dat ik het heb gedaan!”

Jane (45 jaar)

De coach call heb ik als zeer prettig ervaren; ik kreeg nuttige tips. Mijn complimenten voor hoe Eveline haar praktijk doet en voor haar manier van werken.

K. (23 jaar)

Eveline, bedankt!!!! Fijn dat je deze facebookgroep hebt gemaakt! Want in deze groep begrijpen jullie me met ADHD 🙂

Eén van de leden van de besloten facebookgroep van ADHD bij Vrouwen
adhd bij vrouwen

Wat een fijne club is dit toch! Krachtige en kwetsbare vrouwen, zonder slachtoffer-gedoe. Zo fijn om te zijn dat ik niet de enige ben hiermee rondbanjert

Eén van de leden van de besloten facebookgroep van ADHD bij Vrouwen

Ik vond het heel fijn dat ik even mijn hart kon luchten bij mensen die dit herkennen en misschien wel in hetzelfde schuitje zitten of hebben gezeten. Echt fijn om deze groep te hebben!

Eén van de leden van de besloten facebookgroep van ADHD bij Vrouwen
adhd bij vrouwen