contact

De praktijk- en trainingslocatie van ADHD bij Vrouwen vind je in Purmerend, vlak naast het centrum en op loopafstand van trein en bus. Als je in het buitenland woont, of gewoon liever vanuit huis aan de slag gaat met je ADHD, kan ik je coachen via Zoom. De 2-daagse ADHD-training voor vrouwen geef ik uitsluitend in mijn praktijk in Purmerend.

ADHD bij Vrouwen Wilhelminalaan 1
bereikbaarheid

De praktijk van ADHD bij Vrouwen is goed bereikbaar. Op Google vind je zelf de beste route naar mijn praktijk.

Met de auto is de praktijk ook goed bereikbaar. Vanaf de A10 bij Amsterdam is het een kwartiertje rijden en vanaf de A7 is het vijf minuten. Voor de deur is het betaald parkeren (3,05 euro per uur). Als je de hele dag komt voor een training, kun je het gratis parkeren op het parkeerterrein van de NS op het Beatrixplein. Vanaf daar is het een kleine vijf minuten lopen (volg de route richting het centrum).

LET OP: tot september 2024 is er onderhoud op de A7 en daardoor langdurig oponthoud rondom Purmerend. Via deze link vind je hier meer informatie over.

Aan het einde van de straat, op drie minuten loopafstand, ligt treinstation Purmerend. Daar stoppen treinen op de route Leiden, Schiphol, Hoorn, Enkhuizen. Als je vanuit Amsterdam komt, kun je diverse buslijnen nemen. De meeste bussen vertrekken vanaf station Noord (dat is de eindhalte van de Noord-Zuidlijn).

De praktijk- en trainingsruimte bevindt zich op de tweede etage. Deze is zowel met de trap, als met de lift bereikbaar.

Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend
team@adhdbijvrouwen.nl