contact

Praktijk- en trainingslocatie Purmerend

ADHD bij Vrouwen
Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend
06 – 82 899 778
eveline@adhdbijvrouwen.nl

ADHD bij Vrouwen Wilhelminalaan 1
bereikbaarheid

De praktijk van ADHD bij Vrouwen is zowel per auto, als met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar. Op Google vind je zelf de beste route naar mijn praktijk.

Aan het einde van de straat, op drie minuten loopafstand, ligt treinstation Purmerend. Daar stoppen treinen op de route Leiden, Schiphol, Hoorn, Enkhuizen. Als je vanuit Amsterdam komt, kun je diverse buslijnen nemen. De meeste bussen vertrekken vanaf station Noord (dat is de eindhalte van de Noord-Zuidlijn).

Met de auto is de praktijk ook goed bereikbaar. Vanaf de A10 bij Amsterdam is het een kwartiertje rijden en vanaf de A7 is het vijf minuten. Op eigen terrein kun je gratis parkeren. Als er geen plek meer is, kun je voor de deur betaald parkeren.

De praktijk- en trainingsruimte bevindt zich op de tweede etage. Deze is zowel met de trap, als met de lift bereikbaar.

Online coaching

Ik heb veel ervaring met het online coachen van vrouwen. Dus ook als je in het buitenland woont, of gewoon liever vanuit huis aan de slag gaat met je ADHD, kun je bij mij terecht. Je kunt bij mij online een ADHD-training volgen, of een individueel coachtraject doen, dat helemaal voor jou op maat gemaakt is.

Contactformulier

adhd plannen