contact

De praktijk- en trainingslocatie van ADHD bij Vrouwen vind je in Purmerend, vlak naast het centrum en op loopafstand van trein en bus. Als je in het buitenland woont, of gewoon liever vanuit huis aan de slag gaat met je ADHD, kan ik je coachen via Zoom. De 2-daagse ADHD-training voor vrouwen geef ik uitsluitend in mijn praktijk in Purmerend.

ADHD bij Vrouwen Wilhelminalaan 1
bereikbaarheid

De praktijk van ADHD bij Vrouwen is goed bereikbaar. Op Google vind je zelf de beste route naar mijn praktijk.

Met de auto is de praktijk ook goed bereikbaar. Vanaf de A10 bij Amsterdam is het een kwartiertje rijden en vanaf de A7 is het vijf minuten. Op eigen terrein kun je gratis parkeren. Als er geen plek meer is, kun je voor de deur betaald parkeren. Als je de hele dag komt voor een training, kun je het best parkeren op het parkeerterrein ter hoogte van Stationsweg 36. De kosten voor een hele dag parkeren zijn daar twee euro.

Aan het einde van de straat, op drie minuten loopafstand, ligt treinstation Purmerend. Daar stoppen treinen op de route Leiden, Schiphol, Hoorn, Enkhuizen. Als je vanuit Amsterdam komt, kun je diverse buslijnen nemen. De meeste bussen vertrekken vanaf station Noord (dat is de eindhalte van de Noord-Zuidlijn).

De praktijk- en trainingsruimte bevindt zich op de tweede etage. Deze is zowel met de trap, als met de lift bereikbaar.

Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend
06 – 82 899 778
team@adhdbijvrouwen.nl