ADHD bij vrouwen Online Community

Wees welkom lieve ADHD-vrouw, in jouw eigen Online Community. Het is een besloten, veilige community, speciaal voor vrouwen die zich herkennen in ADHD*, met en zonder diagnose!

Dit is de online plek waar jij andere ADHD-vrouwen ontmoet. Vrouwen die samen deze prachtige Online Community bouwen, door inhoudelijk sterke bijdragen te leveren.
Een plek voor ADHD-vrouwen die zich kwetsbaar durven op te stellen, die elkaar empoweren en elkaars successen vieren.

* waar ADHD staat, kan ook ADD worden gelezen

In deze Community sta jij (ja JIJ, lieve ADHD-vrouw) centraal. Dit is de plek waar het over jou mag gaan, over jouw persoonlijke ontwikkeling en over de vragen die jij hebt over jouw ADHD.

En als jij er niet van houdt om op de voorgrond te treden, weet dat je ook van harte welkom bent als je liever alleen meeleest. Doe het vooral op een manier die bij jou past.

Hoe zou het zijn als je een plek hebt, waar gelijkgestemden zijn, die jou gewoon direct begrijpen?


Hoe fijn is het een plek te hebben, waar andere ADHD-vrouwen jouw struggles begrijpen? Hoewel de buitenwereld misschien alleen die super-georganiseerde vrouw ziet, die alles strak voor elkaar heeft, snappen de ADHD-vrouwen in deze Community dat je hoofd in werkelijkheid vol en chaotisch is.

Het is heerlijk om een netwerk te hebben van vrouwen met een neurodivergent brein, die jou accepteren zoals je bent. Met je gekkigheden, je grootse ideeën en je 1001 projecten, waarvan je er 999 echt, echt, echt nog gaat doen. Ooit. Als je er tijd voor hebt.

En weet je? Delen is helen. Je bent niet alleen; je hebt je tribe gevonden lieve ADHD-vrouw.

Gedurende 12 maanden krijg jij:

– toegang tot mijn nieuwe besloten facebookgroep;

– online groeps-coachsessies, waarin ik vragen van de Community Members beantwoord;

– online samenwerk-sessies via Zoom (handig voor als je je meest stomme klusjes moet doen, zoals bijvoorbeeld de planning, administratie of het huishouden!)

– alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan;

– tips, handvatten, info en mooie inzichten;

– herkenning en erkenning in jouw eigen tribe.


Mocht je er behoefte aan hebben om lekker met gelijkgestemden te kletsen over andere dingen dan ADHD? Daar is alle ruimte voor in de Coffee Corner, die dagelijks vers geplaatst wordt.

Raak geïnspireerd door anderen en sta er voor open dat jij een inspiratiebron bent voor anderen. Deel jouw mooiste inzichten.

Meld je aan de online samenwerk-sessies, waarin we elkaars accountability partner zijn. Oftewel; je bent elkaars stok achter de deur. Niet verplicht natuurlijk, maar het is een fijn onderdeel van de Online Community. Uit eigen ervaring weet ik dat dat superhandig is voor (ondernemende) ADHD-vrouwen.
De online samenwerk-sessie is bij uitstek geschikt voor klusjes die je steeds weer uitstelt, zoals in mijn geval de administratie 😉

Breng zelf thema’s in waar jij het over wilt hebben in de online groeps-coachsessies. Of kijk eerdere sessies terug, waarin ik vragen van de Community Members beantwoord.

Maak gebruik van de Community Favorites, met linkjes en verwijzingen naar onze favoriete podcasts, boeken en interessante artikelen in diverse media.

Jouw investering is € 8,25 per maand
(dat is € 99 per jaar)

Voor een los uur coaching bij mij betaal je meer dan € 99, dus het jaarlidmaatschap is een redelijke no brainer 😉 Helemaal als je gebruik maakt van het onderstaande early bird aanbieding!

Na het aanmelden en betalen, krijg jij meteen een bericht van mij in je mailbox, met daarin het linkje en jouw persoonlijke code om je aan te melden bij de nieuwe besloten facebookgroep.


Let op!
Ben jij een van de pioniers, die zich eerder aanmeldt dan 1 juni 2024? Weet dan dat de Online Community nog in aanbouw is
. Dus de nieuwe besloten facebookgroep is in het begin nog wat leeg, maar het wordt steeds gezelliger, mooier en beter ingericht en jij bent er gezellig bij! De Community Crew en ik staan al voor je klaar in de nieuwe besloten facebookgroep.

– de groep start officieel op 1 juni 2024, maar je kunt je nu al aanmelden. Het jaarlidmaatschap loopt dan sowieso tot 1 juni 2025.

– het lidmaatschap stopt automatisch na 12 maanden (behalve als je vóór 1 juni 2024 lid wordt, dan geldt bovenstaande regel). Ruim voordat het lidmaatschap afloopt, krijg je een mailtje, zodat je het lidmaatschap makkelijk kunt verlengen. Maar weet dat als je vergeet op te zeggen, je niet onbedoeld langer dan een jaar lid bent. Toch wel fijn om te weten!

– Tot en met 31 mei 2024 kun je genieten van de early bird korting. Voor alle memberships die daarna worden afgesloten gelden de (dan geldende) reguliere tarieven.

– Meld je je aan op of na 1 juni 2024 – en kies je dus niet voor de early bird korting- dan start het lidmaatschap op het moment dat je de betaling doet. Je kunt (meestal) binnen maximaal een dag gebruik maken van de nieuwe besloten facebookgroep. Tijdens schoolvakanties of door onvoorziene omstandigheden, kan het iets langer duren.

– in de schoolvakanties (regio Noord) kan het zijn dat er geen online groeps-coachsessie is, of dat het op een andere dag plaatsvindt dan normaal gesproken.

“Ik ga er open in en ben heel benieuwd naar deze community.”

Jeanne, 41 jaar

“Ik ken geen andere vrouwen met ADD. Fijn om ze hier te gaan ontmoeten.”

Rozemarijn, 28 jaar

“Blij dat ik lid ben geworden, want ik heb nog veel te leren over ADHD.”

Anneke, 53 jaar

De Online Community is niets voor jou als je…


– op zoek bent naar een plek voor felle discussies en als je vindt dat een ander geen gelijk kan hebben;

– niet tegen groepsregels kunt, zoals ‘geen scheldwoorden gebruiken’;

– er niet tegen kunt dat zelfontwikkeling soms best kan schuren en/of

– niet open staat voor nieuwe inzichten.

Ja, de Online Community is wel helemaal iets voor jou als je….


– je wilt inzetten om samen een prachtige Online Community te bouwen en behouden door inhoudelijk sterke bijdragen te leveren;

– stappen wilt maken in je persoonlijke groei;

– behoefte hebt aan verbinding met andere ADHD-vrouwen;

– bereid bent te investeren in je eigen zelfontwikkeling.

… Ik heb ADD, is deze Community iets voor mij?

Jazeker, want ADD is een subtype van ADHD, dus wees welkom deze Online Community.

… Ik heb geen officiële diagnose.

Geen probleem! Als jij je herkent in ADHD, ben je van harte welkom.

… Voor wie is de ‘ADHD bij Vrouwen Online Community’?

De groep is voor iedere vrouw die ADHD heeft of zich daarin herkent. Verder zijn er net zoveel overeenkomsten als verschillen. Bijvoorbeeld in leeftijd, in werksituatie, persoonlijke situatie, alleen-wonend of juist met een druk gezin. We verschillen, of komen juist overeen in opleiding, culturele achtergrond en interesse in empowerment en spiritualiteit. Dat maakt het juist zo leuk in de groep.

… Ik houd er niet van om mijn verhaal te delen met vreemden.

Jij mag in de Online Community delen wat jij wilt en als je niets wilt delen is dat ook prima. Ik ben ervan overtuigd dat je precies uit de groep haalt, wat jij op dit moment nodig hebt.

… Hoe kan ik me aanmelden?

Scroll nog iets verder naar beneden, naar het paarse blokje.
Als je daarop klikt, kom je op de aanmeldpagina. Daar vul je je gegevens in, doe je de betaling via iDeal, et voilà, je bent aangemeld.

… Mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?

Kijk hierboven op de pagina ook bij de ‘kleine lettertjes’. Misschien staat het antwoord op jouw vraag daar? Zo niet, mail dan je vraag de Community Crew op naar community@adhdbijvrouwen.nl.

Mijn naam is Eveline Roux, ik ben expert op het gebied van ADHD bij Vrouwen en oprichter van deze Online Community. Sinds 2018 coach ik vrouwen met ADHD en geef 2-daagse ADHD-trainingen. Ik heb ADHD-cursussen en -trainingen gevolgd bij onder andere Sandra Kooij, en wijlen Cathelijne Wildervanck. Beide vrouwen zijn een grote inspiratiebron voor mij en hebben veel voor mij betekend in mijn eigen empowerment.


Ook in mijn privé-leven is het het één en al ADHD. Mijn gezin bestaat, naast mij, uit mijn Franse echtgenoot, onze drie tienerdochters en twee hondjes. Als je me al langer volgt, heb je m’n dochters misschien al eens voorbij zien komen: we zijn namelijk samen op NPO 1 te gast geweest in het tv-programma ‘Nadia’, om over onze ADHD te vertellen.
Ook hebben we, samen met mijn moeder en zus in de Libelle gestaan. Dat was een item over ‘drie generaties vrouwen met ADHD’, want behalve mijn dochters en ik, hebben ook mijn moeder en zus ADHD.
Dus zowel in m’n werk, als in m’n privé-leven word ik de hele dag omringd door vrouwen met ADHD. En weet je? Ik vind het de leukste groep vrouwen om om me heen te hebben. Het is tenminste nooit saai!

Lieve ADHD-vrouw, je bent helemaal onder aan de pagina.
Meer is er niet te lezen over de Online Community 😉

Een laptop met daarop ter illustratie het logo van de ADHD bij Vrouwen Online Community.

Twijfel je nog of het echt wel iets is voor jou?

Tja, het voelt een beetje als ‘Wij van WC-eend’ als ik je ga zeggen dat het echt een goed idee is om lid te worden van mijn Online Community.
Dus dat doe ik niet. Ik houd niet zo van verkooppraatjes.

Als dit niets is voor jou, dan doe je het niet.


Maar….

als je een vuurtje van binnen voelt,


als je bij jezelf denkt ‘JA, dit is iets voor mij’ en


als je helemaal voor je ziet, dat je onderdeel uitmaakt van de ADHD bij Vrouwen Online Community…


dan ben je van harte welkom!

2018-2024 ADHD bij Vrouwen © | home | aanbod  | algemene voorwaarden