tarieven coaching

Particuliere tarieven

Kijk hier voor de prijzen en inhoud van de coachtrajecten.

Kijk hier voor de prijzen en inhoud van de 2-daagse training. Als je lid bent van Impuls en Woortblind krijg je 10% korting op de 2-daagse training. Reserveer in dat geval jouw plek voor de training via team@adhdbijvrouwen.nl, met vermelding van de gewenste trainingsdatum.

Zakelijke tarieven

Coaching: indien de coaching door de werkgever of een andere externe partij wordt vergoed, zoals gemeente, UWV etc, dan bedraagt het coachtarief 140 euro per uur exclusief btw (21%).

Training: als jouw werkgever of een andere externe partij de training betaalt, dan bedragen de kosten € 525 exclusief btw (21%). Reserveer in dat geval jouw plek voor de training via team@adhdbijvrouwen.nl, met vermelding van de gewenste trainingsdatum, de bedrijfsgegevens (naam, adres, postcode en plaats), plus eventueel een kostenpost. Je ontvangt dan zo snel mogelijk de bevestiging en de factuur.

Lezingen voor (zorg)professionals

Voor (zorg)professionals verzorg ik lezingen over vrouwen met ADHD. Omdat ik zelf ADHD heb, kan ik als geen ander vertellen over hoe het is om als vrouw met ADHD door het leven te gaan. Enerzijds kom ik met de meest fantastische out-of-the-box-oplossingen die niemand anders ziet, en anderzijds moet ik hard nadenken over welke kant nou ook alweer links of rechts is. Zie dat maar eens uit te leggen. Daarnaast ben ik moeder van drie tienerdochters met ADHD en hebben wij drie generaties vrouwen met ADHD in de familie.

Naast mijn persoonlijke ervaring als ADHD-vrouw, heb ik ook ruimschoots ervaring op professioneel gebied. Ik ben expert op het gebied van ADHD bij vrouwen en geef sinds 2018 trainingen en individuele coachtrajecten aan vrouwen met ADHD. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, de overheid, onderwijsinstellingen, zakelijke opleiders, de overheid, collega-coaches en psychologen.

Onderwerpen van de lezingen kunnen zijn ‘ADHD bij vrouwen (algemeen)’, ‘ADHD en het ouderschap’, ‘ADHD en executieve functies’, ADHD bij vrouwen en de druk van de maatschappij’, ADHD bij vrouwen en overwerkt of burn out zijn’. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Het tarief voor lezingen (al dan niet in combinatie met een workshop) is op aanvraag.

Gezien in:

Libelle, Women’s Health, Trouw, Het Parool, De Standaard, Women Inc.

Klik hier voor alle media.

“Bij de 2-daagse training heb ik veel meer geleerd dan ik had verwacht. Fijn dat Eveline zelf ervaringsdeskundige is. Ik kan de training van harte aanbevelen; ik heb veel meer inzicht gekregen in ADHD bij vrouwen.”

C. (50 jaar)

Klik hier voor meer ervaringen >>>

“Eveline is echt een geweldig invoelende, krachtige coach. Ik heb veel praktische tips gekregen die me enorm helpen en voel me ook zeer gemotiveerd om hiermee bezig te zijn. Mijn innerlijke kracht en mijn daadkracht zijn gegroeid en dit voelt zo goed!”

Laura (31 jaar)