Lezing over ADHD bij Vrouwen

Lezingen voor (zorg)professionals

Voor (zorg)professionals verzorg ik lezingen over vrouwen met ADHD. Omdat ik zelf ADHD heb, kan ik in een lezing als geen ander vertellen over hoe het is om als vrouw met ADHD door het leven te gaan en wat je nodig hebt, van bijvoorbeeld een werkgever. Enerzijds kom ik met de meest fantastische out-of-the-box-oplossingen die niemand anders ziet, en anderzijds moet ik hard nadenken over welke kant nou ook alweer links of rechts is. Zie dat maar eens uit te leggen. Daarnaast ben ik moeder van drie tienerdochters met ADHD en hebben wij drie generaties vrouwen met ADHD in de familie.

Naast mijn persoonlijke ervaring als ADHD-vrouw, heb ik ook ruimschoots ervaring op professioneel gebied. Ik ben expert op het gebied van ADHD bij vrouwen en geef sinds 2018 trainingen en individuele coachtrajecten aan vrouwen met ADHD. Mijn opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, de overheid, onderwijsinstellingen, zakelijke opleiders, de overheid, collega-coaches en psychologen.

Onderwerp van de lezing kan zijn ‘ADHD bij vrouwen (algemeen)’, ‘ADHD en het ouderschap’, ‘ADHD en executieve functies’, ADHD bij vrouwen en de druk van de maatschappij’, ADHD bij vrouwen en overwerkt of burn out zijn’. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Het tarief voor een lezing (al dan niet in combinatie met een workshop) is op aanvraag. Neem daarvoor contact op met Karin uit mijn team, zij is bereikbaar via team@adhdbijvrouwen.nl.

Klantervaring:

afbeelding van een klantervaring over de lezing van Coachpraktijk ADHD bij Vrouwen.

Ik ben oprichter van de grootste gratis Nederlandstalige online community voor vrouwen met ADHD, waar duizenden vrouwen lid van zijn. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van de Wereld ADHD bij Vrouwen Dag, die jaarlijks op 14 oktober plaatsvindt. Deze dag is inmiddels opgepikt door toonaangevende organisaties:

“Eveline is echt een geweldig invoelende, krachtige coach. Ik heb veel praktische tips gekregen die me enorm helpen en voel me ook zeer gemotiveerd om hiermee bezig te zijn. Mijn innerlijke kracht en mijn daadkracht zijn gegroeid en dit voelt zo goed!”

Laura (31 jaar)