ADHD bij vrouwen Online Community

Wees welkom lieve ADHD-vrouw, in jouw eigen Online Community. Het is een besloten, veilige community, speciaal voor vrouwen die zich herkennen in ADHD*, met en zonder diagnose!

Dit is de plek waar jij andere ADHD-vrouwen ontmoet. Vrouwen die samen deze prachtige Online Community bouwen, door inhoudelijk sterke bijdragen te leveren.
Een plek voor ADHD-vrouwen die zich kwetsbaar durven op te stellen, die elkaar empoweren en elkaars successen vieren.

* waar ADHD staat, kan ook ADD worden gelezen

In deze Community sta jij (ja JIJ, lieve ADHD-vrouw) centraal. Dit is de plek waar het over jou mag gaan, over jouw persoonlijke ontwikkeling en over de vragen die jij hebt over jouw ADHD.

En als jij er niet van houdt om op de voorgrond te treden, weet dat je ook van harte welkom bent als je liever alleen meeleest. Doe het vooral op een manier die bij jou past.

Wat houdt het jaarlidmaatschap van de
‘Online community ADHD bij Vrouwen’ in?

Gedurende 12 maanden heb jij:

– toegang tot mijn nieuwe besloten facebookgroep;

– 10x een groeps-coachsessie, waarin ik coachvragen van de community-leden beantwoord;

– online samenwerk-sessies via Zoom, met andere groepsleden (handig voor als je je meest stomme klusjes moet doen, zoals bijvoorbeeld de planning, administratie of het huishouden!)

– alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan;

– tips, handvatten, info en mooie inzichten;

– herkenning en erkenning in jouw eigen ‘tribe’ (oftewel: jouw groep mensen!).

Wat is er nog meer te doen in de Online Community?


Mocht je behoefte hebben om lekker met gelijkgestemden te kletsen over andere dingen dan ADHD? Daar is alle ruimte voor in de Coffee Corner, die dagelijks vers geplaatst wordt.

Je kunt meedoen aan de online samenwerk-sessies, waarin we elkaars accountability partner zijn. Oftewel; je bent elkaars stok achter de deur. Niet verplicht natuurlijk, maar het is een fijn onderdeel van de Online Community. Uit eigen ervaring weet ik dat dat superhandig is voor (ondernemende) ADHD-vrouwen.
Zo’n online samenwerk-sessie is bij uitstek geschikt voor klusjes die je steeds weer uitstelt.
Zoals in mijn geval de administratie. Ik zal dus ook regelmatig zelf meedoen met de onlinesamenwerk-sessies 😉

“Persoonlijk contact vind ik een belangrijke waarde. Daarom wordt je in de Online Community verwelkomd met dezelfde gastvrijheid, als wanneer je bij mij in de praktijk bent. Ik kom je nog net geen kopje koffie of thee brengen als je inlogt 😉 “

Eveline Roux, ADHD-coach voor vrouwen

Praktische informatie

Jouw investering is € 8,25 per maand
(dat is € 99 per jaar)

Voor een los uur coaching bij mij betaal je meer dan € 99, dus het jaarlidmaatschap is een redelijke no brainer. Helemaal als je gebruik maakt van het onderstaande ‘early bird tarief’ 😉

Early bird tarief tot en met 29 februari

Meld jij je nu aan, dan is jouw investering € 79 per jaar.

Dat is slechts 6,59 per maand!

Je bent dan lid tot 1 maart 2025. Het lidmaatschap stopt vanzelf.

Na het aanmelden en betalen, krijg jij meteen een bericht van mij in je mailbox, met daarin het linkje en jouw persoonlijke code om je aan te melden bij de nieuwe besloten facebookgroep.
En als de datum al bekend is, krijg je ook direct een uitnodiging voor de eerstvolgende Q&A-sessie.

De kleine lettertjes


– de groep start officieel op 1 maart 2024, maar je kunt je nu al aanmelden. Het jaarlidmaatschap loopt dan sowieso tot 1 maart 2025.

– het lidmaatschap stopt automatisch na 12 maanden, behalve als jij tijdig aangeeft lid te willen blijven. Uiteraard ontvang je daar ruim van te voren een mailtje over, zodat je het lidmaatschap met een jaar kunt verlengen. Maar weet dat als je vergeet op te zeggen, je niet onbedoeld langer dan een jaar lid bent. Toch wel fijn om te weten!

– Meld je je aan op of na 1 maart 2024 – en kies je dus niet voor de early bird korting- dan start het lidmaatschap op het moment dat je de betaling doet. Je kunt (meestal) binnen maximaal een dag gebruik maken van de nieuwe besloten facebookgroep. Tijdens schoolvakanties of door onvoorziene omstandigheden, kan het iets langer duren.

– in de schoolvakanties (regio Noord) kan het zijn dat er geen Q&A is, of dat het op een andere dag plaatsvindt dan normaal gesproken.

– Heb je een Belgische bankrekening? Dan meld je je aan bij mijn collega via team@adhdbijvrouwen.nl en zij stuurt je een factuur, zodat je kunt betalen per bankoverschrijving.

“Ik ging er open in en ben blij verrast met deze community.”

Jeanne, 41 jaar

“Ik ken geen andere vrouwen met ADD. Fijn om ze hier te ontmoeten.”

Rozemarijn, 28 jaar

“Blij dat ik lid ben geworden, want ik had niet verwacht dat ik nog zoveel kon leren over ADHD”

Anneke, 53 jaar

“Is dit nu wel echt iets voor mij?” vraag je je misschien af

Nee, de Online Community is niets voor jou als je…


– op zoek bent naar een plek voor felle discussies en als je vindt dat een ander geen gelijk kan hebben;

– niet tegen groepsregels kunt, zoals ‘geen scheldwoorden gebruiken’;

– er niet tegen kunt dat zelfontwikkeling soms best kan schuren en/of

– niet open staat voor nieuwe inzichten.

Ja, de Online Community is wel helemaal iets voor jou als je….


– je wilt inzetten om samen een prachtige Online Community te bouwen en behouden door inhoudelijk sterke bijdragen te leveren;

– stappen wilt maken in je persoonlijke groei;

– behoefte hebt aan verbinding met andere ADHD-vrouwen;

– bereid bent te investeren in je eigen zelfontwikkeling.

Voor de ‘Ja maar…-mensen’ die nog iets willen weten. En dat zeg ik zonder waarde-oordeel <3
Hieronder de meest gestelde vragen:

… Ik heb ADD, is dit wat voor mij?
ADD is een subtype van ADHD en uiteraard is deze Online Community er ook voor jou.

… Ik heb geen officiële diagnose.
Geen probleem! Als jij je herkent in ADHD, ben je van harte welkom.

… Voor wie is de ‘ADHD bij Vrouwen Online Community’?
De groep is voor iedere vrouw die ADHD heeft of zich daarin herkent. Verder zijn er net zoveel overeenkomsten als verschillen. Bijvoorbeeld in leeftijd (tussen 20 en 70 jaar en alles daartussen in), in werksituatie, persoonlijke situatie, alleen-wonend of juist met een druk gezin. We verschillen, of komen juist overeen in opleiding, culturele achtergrond en interesse in empowerment en spiritualiteit. Dat maakt het juist zo leuk in de groep.

… Ik houd er niet van om mijn verhaal te delen met vreemden.
Jij mag in de Online Community delen wat jij wilt en als je niets wilt delen is dat ook prima. Zolang jij dat wat je hoort, ziet en leest van andere Community-leden maar niet deelt met de buitenwereld, is het goed.

… Ik was ook lid van jouw vorige facebookgroep? Is dit dezelfde groep?
Nee, deze nieuwe facebookgroep is een andere dan de gratis groep die ik eerst had. Zat je er toen ook in? Leuk om je ook in de nieuwe groep weer te mogen verwelkomen! Net als in de oude facebookgroep vind je hier weer veel vragen en ervaringen van vrouwen die hetzelfde meemaken als jij, of wellicht al hebben meegemaakt.
Het verschil is dat ik in deze nieuwe Online Community veel vaker aanwezig ben om jouw vragen te beantwoorden. De nieuwe Online Community gaat echter niet alleen over kennis en informatie. Het gaat ook over elkaar motiveren om dingen nu wel te doen. Oftewel; we gaan (als je dat wilt) uitstelgedrag ombuigen naar een manier die voor jou helpend is om tot actie te komen. Als je daar niet aan mee wilt doen; geen probleem uiteraard. Je haalt zelf uit de Online Community wat jij nodig hebt.

… Hoe kan ik me aanmelden? (Nederlandse bankrekening)
Scroll nog iets verder naar beneden, naar het paarse blokje.
Als je daarop klikt, kom je op de aanmeldpagina. Daar vul je je gegevens in, doe je de betaling via iDeal, et voilà, je bent aangemeld.

… Hoe kan ik me aanmelden? (buitenlandse bankrekening)
Met een buitenlandse bankrekening kun je je helaas (nog) niet online aanmelden. Mail in dat geval mijn collega via team@adhdbijvrouwen.nl en zij stuurt je een factuur, zodat je kunt betalen per bankoverschrijving. Na ontvangst van de betaling, mailen wij je direct je deelnamelinkje voor de Online Community!

… Ja maar… mijn vraag staat er niet bij. Wat nu?
Kijk hierboven op de pagina ook bij de ‘kleine lettertjes’. Misschien staat het antwoord op jouw vraag daar? Zo niet, dan mail je je vraag naar mijn collega via team@adhdbijvrouwen.nl. Samen met haar zal ik mijn stinkende best doen om jouw vraag te beantwoorden.

Over mij

Mijn naam is Eveline Roux en ik ben expert op het gebied van ADHD bij Vrouwen. Sinds 2018 heb ik een succesvolle praktijk in Purmerend, waar ik mijn 2-daagse ADHD-training geef. Ook coach ik vrouwen met ADHD, dat doe ik zowel in de praktijk, als via Zoom. Ik heb diverse ADHD-cursussen en -trainingen gevolgd bij onder andere Sandra Kooij, en bij wijlen Cathelijne Wildervanck. Beide vrouwen zijn een grote inspiratiebron voor mij.

Mijn gezin bestaat uit mijn Franse echtgenoot, onze drie tienerdochters en twee hondjes. Als je me al langer volgt, heb je m’n dochters misschien al eens voorbij zien komen. De meiden zijn namelijk samen met mij op NPO 1 geweest, in het tv-programma ‘Nadia’, om over hun ADHD te vertellen.
Ook hebben we, samen met mijn moeder en zus in de Libelle gestaan. Dat was een item over ‘drie generaties ADHD’. Je snapt dat ik dus niet alleen professioneel vlak altijd met ADHD te maken heb, maar thuis ook.
Mensen realiseren het zich soms niet, maar als je als moeder zelf ADHD hebt (en ook nog eens in de overgang bent), dan vergt het heel wat van je plannings-skills om drie kinderen met ADHD te begeleiden met hun schoolwerk. Als wij als volwassen ADHD-vrouwen al niet een verslag binnen de gestelde tijd afkrijgen (even generaliserend hoor!), hoe kunnen we dat dan verlangen van onze ADHD-dochters? Dat is een mooi vraagstuk voor in een Q&A misschien!

Enfin, het is een gezellige boel bij ons thuis, met al die onoplettende, door elkaar heen tetterende, snel overprikkelde dames. Er is er altijd wel eentje aan het zingen of dansen. En aan creativiteit geen gebrek!
Soms is het huis supernetjes opgeruimd (vooral als er visite komt haha), soms is het een huishouden van Jan Steen. En dat is ok. We proberen thuis zoveel mogelijke te doen wat wel werkt. En daarmee hebben we lekker maling aan hoe het hoort.

Lieve ADHD-vrouw, bent bijna helemaal onder aan de pagina gekomen.
Meer is er niet te lezen over de Online Community 😉

Een laptop met daarop ter illustratie het logo van de ADHD bij Vrouwen Online Community.

Twijfel je nog of het echt wel iets is voor jou?

Tja, het voelt een beetje als ‘Wij van WC-eend’ als ik je ga zeggen dat het echt een goed idee is om lid te worden van mijn Online Community.
Dus dat doe ik niet. Ik houd niet zo van verkooppraatjes.

Als je voelt dat dit niets is voor jou, dan doe je het niet.

Maar….

als je een vuurtje van binnen voelt,
bij jezelf denkt ‘JA, dit is iets voor mij’ en
het helemaal voor je ziet dat je onderdeel uitmaakt van de ADHD bij Vrouwen Online Community…

weet dan dat je van harte welkom bent!

2018-2024 ADHD bij Vrouwen © | home | aanbod  | algemene voorwaarden