2-daagse training ADHD bij vrouwen

In deze tweedaagse training voor ADHD-vrouwen dompel je jezelf helemaal onder in jouw ADD / ADHD. Met als resultaat kennis, kennis en nog meer kennis! Na deze twee waardevolle dagen, heb jij een map vol werkbladen, tips, tools. Had ik al gezegd dat je ook veel kennis opdoet? 😉 Maar, eerlijk is eerlijk; ook de herkenning van hoe andere ADHD-vrouwen met hun uitdagingen omgaan, is zo helpend. Dus naast kennis, vind je ook veel herkenning en erkenning.

Kortom; je krijgt veel meer grip op je ADHD, zodat jij het in je voordeel kunt gebruiken. De eerste dag gaat over de plek die ADHD in jouw dagelijks leven inneemt. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen? De tweede dag werken we via prikkels en hormonen, toe naar hoe jij ADHD-vriendelijke keuzes kunt maken.

Programma

Op de eerste dag komen onder andere aan bod:

De tweede trainingsdag gaat over onder andere:

Ja, ik meld me aan!

Praktische informatie

data :

vr. 3 en vr. 10 februari 2023 VOL

wo. 22 en do. 23 februari 2023

do. 30 en vr. 31 maart 2023

do. 13 en do. 20 april 2023 (1 week ertussen)

do. 25 en vr. 26 mei 2023

do. 15 en vr .16 juni 2023

do. 22 en do. 29 juni 2023 (1 week ertussen)

tijd: 10.30 – 16.00 uur (inloop 10.15 uur)

locatie: Wilhelminalaan 1, Purmerend (zie Google Maps). Je kunt op een paar minuten loopafstand de hele dag parkeren voor 2 euro. Navigeer daarvoor naar het parkeerterrein iets voorbij de Stationsweg 36. Mijn praktijk is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 301 uit Amsterdam stopt vlakbij. Aan het einde van de straat bevindt zich NS treinstation Purmerend, waar de treinen uit Hoorn en Leiden / Schiphol stoppen.

investering prive: 425 euro incl. btw.

investering zakelijk: Als jouw werkgever de training betaalt, dan bedragen de kosten € 425 ex. btw (21%). De btw is voor je werkgever aftrekbaar. Reserveer in dat geval jouw plek voor de training via team@adhdbijvrouwen.nl, met vermelding van de gewenste trainingsdatum, de bedrijfsgegevens (naam, adres, postcode en plaats), plus eventueel een kostenpost. Je ontvangt dan zo snel mogelijk de bevestiging en de factuur.

voor wie: voor vrouwen met ADD/ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom.

groepsgrootte: de groep bestaat uit maximaal zes vrouwen. Ik houd de groepen bewust klein, zodat ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven.

Ja, ik meld me aan!

Wat andere vrouwen zeggen over de 2-daagse training:

2022 ADHD bij Vrouwen © | home | aanbod  | algemene voorwaarden