Zonder categorie

extra bonus

Doe jij de cursus in Alkmaar die start op dinsdag 8 oktober 2019? Dan krijg je van mij als dank maar liefst 25 euro korting op de Focus-op-jezelf-dag.
Jij betaalt dus maar 15 euro!

Een hele dag met alleen maar focus op jou! Hoe heerlijk is dat?! Let op, dit is niet even ‘tussen de bedrijven door’ nog iets voor jezelf doen. Nee, je gaat een hele dag vol aandacht en focus op een fijne, positieve manier aan de slag met jezelf en je ADHD. Je doet dat in een relaxte sfeer, samen met andere vrouwen die net als jij ADHD hebben of zich er in herkennen.

Stel je voor; je begint je zondagochtend met een relaxte yogasessie. Heerlijk ontspannen toch? Je hoeft ook niet met matjes te slepen; die hebben wij voor je.

Verder staan er twee workshops op het programma en is er veel ruimte voor het delen van je verhaal, tips en ervaringen. Uit ervaring weet ik dat het zo fijn is om -zonder commentaar van anderen- gewoon te kunnen vertellen dat het je echt niet lukt om op tijd op je werk te zijn. Of om het huishouden netjes te houden. Iedereen begrijpt je en vaak krijg je nuttige tips en mooie nieuwe inzichten.

Dit is het programma van de Focus-op-jezelf-dag

10.45 inloop
11.00 relaxte zondagochtend yogasessie
12.00 interactieve workshop: AD(H)D bij vrouwen; wat kunnen we van elkaar leren? 
13.00 lunchen 
14.00 wandelen in het groen 
15.00 workshop (zie hieronder bij data welke workshop het is)
16.00 nakletsen, afsluiten met een drankje
17.00 einde

Praktische informatie

data

Op deze dagen ben je van harte welkom bij de Focus-op-jezelf-dag.
Iedere keer heeft de workshop een ander onderwerp:

  • zondag 3 november 2019 (workshop ‘Oh boy, die decemberdrukte!’)
  • zondag 1 december 2019 (workshop ‘Jouw kernkwaliteiten’)

locatie

De Focus-op-jezelf-dag vindt plaats in de superfijne Studio Van Hout in Landsmeer. Vlakbij Amsterdam en toch ‘echt buiten’. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Het adres is Dorpsstraat 42a, Landsmeer.

investering

40 euro, dit is inclusief koffie, thee, water (de hele dag) en natuurlijk de lunch.

Jij krijgt hier 25 euro korting op, dus je betaalt maar 15 euro. Inclusief de lunch!!

aanmelden

[paytium name=”ADHD bij Vrouwen” description=”Focus-op-jezelf-dag”] [paytium_field type=”radio” label=”Focus-op-jezelf-dag met korting bij de cursus in Alkmaar” options=”15 – 3 november 2019/15 – 1 december 2019″ options_are_amounts=”true” tax=”21″ /] [paytium_field type=”firstname” label=”Voornaam” default=”” /] [paytium_field type=”lastname” label=”Achternaam” default=”” /] [paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” newsletter_hide_checkbox=”true” /] [paytium_total /] [paytium_field type=”terms” label=”Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (klik hier om ze in te zien) en ik weet dat gekochte tickets niet worden teruggenomen. ” link=”https://adhdbijvrouwen.nl/algemene-voorwaarden/” required=”true” /] [paytium_button label=”aanmelden en betalen” /] [/paytium]