Veelgestelde vragen

online workshops

Nee, ik stuur geen opnames na. In verband met de persoonlijke antwoorden die soms worden gedeeld (en dus de privacy van de deelnemers), maak ik geen opnames.
Ik kan je helaas niet beloven dat ik hetzelfde onderwerp nog een keer behandel. Alle onderwerpen en data die ik gepland heb, publiceer ik op de website, onder andere bij de agenda.
De workshops worden bijna altijd op doordeweekse dagen gegeven, tijdens kantoortijden. Heel soms geef ik 's avonds of in het weekend een workshop.
Na aanmelding ontvang je uiterlijk de dag voor de online workshop het linkje. Kijk ook even in je spambox of de mail daar terecht is gekomen. Ik verstuur het bericht vanuit een mailsysteem, dat soms als 'junk-mail' wordt beschouwd. Heb je je de avond voorafgaand aan de workshop, of op de ochtend zelf, aangemeld? Dan krijg je vlak voor het begin van de workshop de mail toegestuurd. Heb je echt geen linkje ontvangen? Stuur me dan een mailtje.
Ja natuurlijk kan dat! Het maakt niet uit hoe lang je de diagnose hebt. Soms zie ik vrouwen in de praktijk die al jaren de diagnose hebben en nog helemaal aan het begin staan van hun ontwikkeling op het gebied van ADHD. Terwijl ik aan de andere kant ook vrouwen in de praktijk heb die nog geen diagnose hebben, maar er al heel van af weten. Het heeft vooral te maken met hoe ver je staat in je kennis, je gevoel en de zelfacceptatie op het gebied van jouw ADHD.
Woon je in het buitenland en heb je geen Nederlandse bankrekening? Mail me [eveline@adhdbijvrouwen.nl] de datum / data waarop je wilt deelnemen aan de workshop, dan ontvang je van mij een factuur. Zodra ik het bedrag heb ontvangen, is jouw plekje in de workshop gereserveerd!

facebookgroep

Wat leuk dat je je hebt aangemeld. Bij de aanmelding kun je wat vragen beantwoorden en en de regels accepteren. Als dat is gedaan, wordt je door mij persoonlijk toegelaten. Als je nog niet bent toegelaten, dan komt dat meestal doordat je niet alle vragen hebt beantwoord en / of de regels niet hebt geaccepteerd. Maar... het kan ook komen omdat ik het druk heb met de praktijk en gewoon nog geen tijd heb gehad om de nieuwste aanvragen te accepteren.
Nee. Iedereen kan deze groep op facebook vinden, echter de status van de groep is privé. Dat betekent dat alleen leden kunnen zien wie lid is van de groep en bekijken wat de leden plaatsen. Kortom, mensen die niet lid zijn, kunnen dus niet zien dat jij lid bent van deze facebookgroep.

coaching

Bij coaching kijken we eerst naar waar wat goed gaat en naar waar je last van hebt, dus jouw ADHD-uitdagingen. Daarna kijken we samen naar wat je wilt bereiken en dan bepalen we wat jij nodig hebt om daar te komen. Dat doen we op een manier die bij jou past. De ene vrouw is heel dromerig en de ander misschien heel impulsief, dus het is dus altijd maatwerk. Daarom beginnen we altijd met een gratis intake van een uur. Zodat we precies weten wat werkt voor jou en dat je echt aan de slag gaat op een manier die bij jou past.
Ja, mijn specialisatie is vrouwen met AD(H)D en vrouwen die zich erin herkennen, dus ik coach alleen vrouwen. Bij lezingen of informatieavonden zijn mannen wel welkom.
Jazeker! Vrouwen met ADHD uit heel Nederland (en daarbuiten!) weten mij te vinden. De vrouwen die verder dan een uur reizen van Purmerend wonen, kiezen meestal voor coaching via Zoom. Als het kan is het leuk om elkaar eens live te ontmoeten, maar het is geen voorwaarde voor het hebben van een goed coachtraject.
29037

ingevulde ADHD-testen

250

deelnemers 2-daagse training

9100

leden in de besloten facebookgroep