Veelgestelde vragen

online workshops

Nee, ik stuur geen opnames na. In verband met de persoonlijke antwoorden die soms worden gedeeld (en dus de privacy van de deelnemers), maak ik geen opnames.
Ik kan je helaas niet beloven dat ik hetzelfde onderwerp nog een keer behandel. Alle onderwerpen en data die ik gepland heb, publiceer ik op de website, onder andere bij de agenda.
Nee, de workshops worden alleen op doordeweekse dagen gegeven, tijdens kantoortijden.
Na aanmelding ontvang je uiterlijk de dag voor de online workshop het linkje. Kijk ook even in je spambox of de mail daar terecht is gekomen. Ik verstuur het bericht vanuit een mailsysteem, dat soms als 'junk-mail' wordt beschouwd. Heb je je de avond voorafgaand aan de workshop, of op de ochtend zelf, aangemeld? Dan krijg je vlak voor het begin van de workshop de mail toegestuurd. Heb je echt geen linkje ontvangen? Stuur me dan een mailtje.

facebookgroep

Wat leuk dat je je hebt aangemeld. Bij de aanmelding kun je wat vragen beantwoorden en en de regels accepteren. Als dat is gedaan, wordt je door mij persoonlijk toegelaten. Als je nog niet bent toegelaten, dan komt dat meestal doordat je niet alle vragen hebt beantwoord en / of de regels niet hebt geaccepteerd. Maar... het kan ook komen omdat ik het druk heb met de praktijk en gewoon nog geen tijd heb gehad om de nieuwste aanvragen te accepteren.
Nee. Iedereen kan deze groep op facebook vinden, echter de status van de groep is privé. Dat betekent dat alleen leden kunnen zien wie lid is van de groep en bekijken wat de leden plaatsen. Kortom, mensen die niet lid zijn, kunnen dus niet zien dat jij lid bent van deze facebookgroep.
4362

ADHD-testen

112

deelnemers online workshops

24

deelnemers Focus Op Jezelf Dag

2188

leden in de besloten facebookgroep

adhd plannen