gratis coach call

Heb je een vraag over je AD(H)D? Bijvoorbeeld of je wel of niet op je werk wilt melden dat je ADHD hebt? Of hoe je omgaat met ‘struisvogelgedrag’, als je iets moet doen wat je echt stom vindt (belastingaangifte bijvoorbeeld; dat vind ik zelf ook echt heel stom). Soms heb je aan een kort gesprek al voldoende om weer even vooruit te kunnen.

Misschien loop je ergens op vast en weet je niet of dit aan je ADHD is gelinkt? Laten we dit half uur gebruiken om antwoord op jouw vraag te vinden.

Ook als je wilt kennismaken om te zien of er een klik is en of ik de persoon ben die jou kan helpen, ben je natuurlijk van harte welkom!

Op onderstaande momenten houd ik mijn agenda voor je vrij!

  • selecteer de datum en tijd van jouw keuze door er op te klikken
  • vul je gegevens in
  • boek jouw gratis coach call

De gratis coach call vindt telefonisch plaats; ik bel je op het door jou doorgegeven nummer.