adhd bij vrouwen
blog

ADHD bij Vrouwen bestaat 2 jaar!

ADHD bij Vrouwen bestaat 2 jaar! Op 1 augustus 2018 schreef ik me in bij de KvK en zag het bedrijf dat ik in mijn hoofd en op papier had ontworpen het levenslicht. En zo veranderlijk als een ADHD-vrouw kan zijn, zo zeker ben ik nog steeds van de missie die ik twee jaar geleden benoemde: “In vijf jaar tijd wil ik 5000 vrouwen bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD.”

Zo veranderlijk als een ADHD-vrouw kan zijn, zo zeker ben ik nog steeds van de missie die ik twee jaar geleden benoemde.

Weet je? Hoe langer ik bezig ben en hoe meer vrouwen ik spreek, coach en train, hoe groter mijn overtuiging is van de absolute noodzaak om vrouwen te bereiken die zich daardoor positief (en vrij!) uitspreken over hun ADHD.

Het is bijna niet eens een baan eigenlijk, want wat ik zo gaaf vind, is dat ik me met deze missie niet alleen inzet als expert op het gebied van ADHD bij vrouwen, maar ook mijn eigen ervaringen als ADHD-vrouw mag gebruiken. Sterker nog; juist daardoor ben ik beter in mijn werk, dan wanneer ik zelf geen ADHD zou hebben.

De herkenning en vooral erkenning die vrouwen noemen als ze met mij hebben gesproken, maakt dat ik zeker weet dat ik het verschil maak. Al twee jaar lang! Zo, vandaag ben ik even ongegeneerd trots op mezelf.

adhd bij vrouwen

Oh enneh…. houd mijn posts en de nieuwsbrief in de gaten, want er komt een fijne winactie aan! Ik beloof je dat dat geen flauwe kortingsactie is; je kunt iets heel gaafs winnen, waar jij als ADHD-vrouw echt profijt van kunt hebben!