Winnen, winnen, winnen!

~~ HELAAS… DEZE ACTIE IS GESLOTEN, JE KUNT NIET MEER MEEDOEN ~~

Hoe gaaf is dit?! Om de Wereld ADHD bij Vrouwen Dag op 14 oktober te vieren, heb ik een onwijs gave winactie. Want niemand minder dan Francien Regelink en Elise Cordaro hebben allebei, speciaal voor deze dag, een gesigneerd exemplaar van hun boek cadeau gedaan. Dat heb ik toch maar even goed geregeld, al zeg ik het zelf 😉 Kies jij voor ‘Druks’ van Francien of voor ‘Anders gaat ook’ van Elise? Lastige keuze!!

Hoe kun je winnen?

1. Kies je prijs.

2. Vul het juiste formulier in.

3. Duimen maar! Da’s een makkie toch?

druks adhd bij vrouwen francien regelink boek

Wil jij kans maken op het gesigneerde boek Druks van Francien Regelink?

Vul dan dit deelnameformulier in

adhd bij vrouwen

anders gaat ook Elise Cordaro

Wil jij kans maken op het gesigneerde boek Anders gaat ook van Elise Cordaro?

Vul dan dit deelnameformulier in

adhd bij vrouwen

De actievoorwaarden

Je maakt kans op 1 gesigneerd boek. Je mag voor allebei de boeken meedoen, maar als je wint, win je er dus sowieso maximaal 1. Oh ja, je kunt niet ruilen 🙂

Je kunt met deze actie meedoen tot en met vrijdag 29 oktober 2021 om 23.59 uur. Alle reacties die ik daarna ontvang zijn uitgesloten van deelname, dus verstuur je formulier ruim voor die tijd!

Je krijgt je prijs met de post toegestuurd. Ik verstuur de post naar een adres in Nederland, dus je kunt alleen meedoen als je een Nederlands postadres hebt. Ik ben niet verantwoordelijk voor de afhandeling door de bezorgdienst.

Als je wint, ontvang je persoonlijk bericht van mij per email. Misschien wil je (nog) niet dat iedereen weet dat je ADHD hebt, dus op de sociale media-kanalen noem ik alleen je voornaam of initiaal. Ik zal je nooit taggen, tenzij we dat onderling met elkaar afspreken.

Als je hebt gewonnen, maar ik heb binnen zeven dagen geen reactie van je ontvangen, dan vervalt je prijs. De prijs gaat dan naar een nieuwe winnaar.

De volledige actievoorwaarden lees je op deze pagina.

tags: #wereldadhdbijvrouwendag #adhdawarenessmonth #adhdawarenessmonth2021

In vijf jaar tijd wil ik 5000 vrouwen bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD