Zonder categorie

Je coach call is ingepland

Hi lieve ADHD-vrouw,

Dank je wel voor het inplannen van de coach call! Ik heb jouw aanvraag in goede orde ontvangen. Je ontvangt een bevestiging op het door jou opgegeven mailadres. Heb je geen mail ontvangen, dan kan het zijn dat de bevestiging in je spambox terecht is gekomen.

Deze coach call vraag je natuurlijk niet voor niets aan! Ik weet zeker dat jij er klaar voor bent om een stap verder te komen. Ik ben wel benieuwd wat jouw grootste uitdagingen zijn met betrekking tot je ADHD. Voorafgaand aan onze coach call, kun jij daar alvast over nadenken.

Wil je je alvast oriënteren op de mogelijkheden die je hebt om met je ADHD aan de slag te gaan? Kijk dan op deze pagina; hier lees je op welke manieren ik je kan helpen!

Ik heb er zin om je binnenkort te spreken.

ADHD bij Vrouwen liefs Eveline

Je kunt deze pagina verlaten.