Wereld ADHD bij Vrouwen Dag


* * * 14 oktober Wereld ADHD bij Vrouwen Dag * * *

Deze dag bestaat nog niet, dus het is hoog tijd dat we een eigen ‘dag van’ krijgen.
Nou ja, krijgen? Nee, zelf organiseren natuurlijk!

Doe jij mee om het een onvergetelijke dag te maken, waarbij je niet om de vrouwen met ADHD heen kunt?

ADHD bij Vrouwen Evenement

adhd bij vrouwen dag

Dit is een perfecte dag voor een prachtig evenement voor, door en over ADHD-vrouwen! Hoe en wat? Daar wordt hard aan gewerkt, maar zeker is dat we jou er bij nodig hebben! Is het niet op de dag zelf, dan is het wel om de dag bekend te maken bij iedereen.

In verband met het coronavirus wordt Wereld ADHD bij Vrouwen Dag editie 2020 een digitaal evenement. Jammer, maar weet je, gezondheid voor alles.

Het ontstaan van de Wereld ADHD Vrouwen Dag

Een paar jaar geleden maakte ik kennis met de ADHD Awareness Month, die in Nederland nog niet echt op de kaart staat. Laat staan dat er aandacht is voor ADHD bij vrouwen. Dat kan anders vond ik! Dus voor 2020 heb ik mezelf de schone taak gegeven om de aller- aller- allereerste Wereld ADHD bij Vrouwen Dag op de kaart te zetten.

Natuurlijk kan (en wil) ik dat niet alleen. Dit is iets dat mijn eigen bedrijf overstijgt. Dit gaat over ALLE vrouwen ter wereld die ADHD hebben!

Maar om in Nederland te beginnen, heb ik in april 2020 mijn lieve collega-coach Astrid van Meijeren benaderd. Zij is de drijvende kracht achter Druktemama’s. Samen maken we de start voor een knaller van een evenement in 2020 (online) en 2021 (live). En wat ons betreft is deze dag van alle ADHD-vrouwen, dus we zien er naar uit om dit samen met jou te doen!

Geheel des ADHD’s pakken we het groots aan en maken we er een dag van die binnen een paar jaar net zo bekend is als Wereld Vrouwendag in maart!

Het mooie is, dat we nu nog meer tijd hebben om het grote evenement van editie 2021 voor te bereiden! Ik kan je nu al vertellen dat de eerste sprekers die we benaderd hebben al superenthousiast zijn!

Wat kun jij doen?

  • bij het digitale evenement aanwezig zijn als bezoeker 🙂
  • als professional jouw kennis delen op het digitale evenement
  • of je organiseert zelf een evenement, die zetten wij maar wat graag op de agenda!
  • een podcast, vlog of blog maken ter ere van deze dag
  • spreken bij het ADHD café in jouw woonplaats
  • media benaderen
  • …. vul zelf maar in …

Wat doe jij om Wereld ADHD bij Vrouwen Dag onder de aandacht te brengen? Laat het ons weten!

adhd bij vrouwen

Mail me op eveline@adhdbijvrouwen.nl en ik verzamel het op de speciale website die we daarvoor gaan inrichten (www.wereldadhdbijvrouwendag.nl). Nu linkt de website nog naar deze pagina waar je nu bent, maar in de loop van de tijd wordt het een eigen website.

Samenwerking met andere professionals

Ben jij een coach, behandelaar of op een andere manier vanuit je beroep betrokken bij vrouwen met ADHD? Mail Eveline (eveline@adhdbijvrouwen.nl) als je het leuk zou vinden om samen te werken op de Wereld ADHD bij Vrouwen Dag!

Thema

Over het thema wordt nog gestemd in de besloten facebookgroep van ADHD bij Vrouwen. Zodra het thema gekozen is, maken we het bekend!

adhd bij vrouwen

Missie

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd vijfduizend vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD.

Op verschillende manieren bereik ik vrouwen die ADHD hebben, of die zich misschien herkennen in de kenmerken van ADHD, maar nog niet beseffen dat zij ADHD hebben. Naast coaching en training, doe ik dat door in diverse media te praten over ADHD bij vrouwen. Zo stond ik in de Libelle en de Women’s Health. Ook heb ik een besloten facebookgroep opgezet, waarin persoonlijke ervaringen van vrouwen en de onderlinge herkenning centraal staan.

De Wereld ADHD bij Vrouwen Dag draagt bij aan mijn missie om je als vrouw positief uit te spreken over je eigen ADHD!