Overnachten in de buurt van de praktijk

Kom je de 2-daagse training (of een andere bijeenkomst) doen bij mij in de praktijk? Maak er dan meteen een heerlijk moment voor jezelf van, door hier in de buurt te overnachten. Onderstaand een aantal ideeën. Wel even een disclaimer: ik ken de locaties niet uit eigen ervaring, dus reserveren op eigen risico 🙂

Bed & Breakfast

B&B Purmerland (https://bnbpurmerland.nl/)

B&B Unique Ludique Middenbeemster (www.uniqueludique.nl)

B&B Beemster Oase, Zuid-Oostbeemster (www.beemster-oase.nl)

B&B Het Kerkje van Etersheim (www.hetkerkjevanetersheim.nl)
Meerdere vrouwen die de training volgden vertelden dat dit een fijne locatie is. Het is wel handig om er rekening mee te houden dat het een afgelegen locatie is. In de herfst en winter is het al vroeg donker, dus dan rijdt je over een onverlichte landweg.

Het Kwadijkerbos (https://www.facebook.com/Kwadijkerbos/

Overleekerhoeve (https://www.overleekerhoeve.com/gastenkamers/)

Appartementen en studio’s

Purmerend, Krommesteeg 4 (loopafstand)

Volendam, Roompot Marinapark (https://www.parkvolendam.nl) ook voor 1 nacht te reserveren

Hostel

City Trip Hostel Purmerend (www.citytriphostels.com) in het centrum van Purmerend, op 10 minuten lopen van de praktijk, heeft zaal waar alleen vrouwen mogen overnachten.

Hotel

Fort Resort Beemster is een wellness-center met hotel en restaurant. (https://www.fortresortbeemster.nl/)

Van der Valk Hoorn (www.hotelhoorn.com) hotel langs de A7 op een kwartiertje rijden. Geen gezellige buurt (want snelweghotel), maar er is wel een restaurant, bioscoop, casino en bowlingbaan in het hotel. De schaatsbaan ‘de Westfries’ is op loopafstand. LET OP: vanaf april 2024 zijn er werkzaamheden op A7 tussen Hoorn en Purmerend, dus vanaf dan zijn er files te verwachten.

Van der Valk in Katwoude / Volendam (www.hotelvolendam.nl). Let op: in verband met verbouwing tijdelijk (tot ongeveer voorjaar 2024) minder of geen kamers beschikbaar.

Boutique Hotel Zaan (https://www.boutiquehotelzaan.com/nl/) is vlakbij de Zaansche Schans (met de molens) en op een kwartiertje rijden met de auto.

Inntel Hotel Zaandam (https://www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl/) ligt op een steenworp afstand van het station Zaandam, dat een directe treinverbinding heeft met Purmerend. Zowel met de auto als met de trein is de praktijk goed bereikbaar vanuit dit hotel.

Supermarkten en horeca

Mijn praktijk zit aan de Wilhelminalaan 1, dat is op nog geen 5 minuten lopen van de Koemarkt. Dat is een horecaplein in het centrum van Purmerend met verschillende restaurants. Ook op loopafstand vind je bijvoorbeeld het Zuid-Amerikaans grill-restaurant Gachita en het Grieks restaurant Kriti.

Tevens vind je op loopafstand van de praktijk diverse supermarkten, zoals de Jumbo en de Albert Heijn, die ook vlakbij de Koemarkt liggen.