Overnachten in de buurt van de praktijk

Kom je de 2-daagse training (of een andere bijeenkomst) doen bij mij in de praktijk? Maak er dan meteen een heerlijk moment voor jezelf van, door hier in de buurt te overnachten. Onderstaand een aantal ideeën. Wel even een disclaimer: ik ken de locaties niet uit eigen ervaring en ik krijg geen commissie om ze hier aan te prijzen. Dus reserveren op eigen risico 🙂

Bed & Breakfast

B&B Bardot (https://www.bardotpurmerend.nl/chambres) Op loopafstand van de praktijk

Het Kwadijkerbos (https://www.facebook.com/Kwadijkerbos/) Ik weet niet of zij ontbijt / diner doen. 

Overleekerhoeve (https://www.overleekerhoeve.com/gastenkamers/), maar ook hiervan weet ik niet of ze ontbijt / diner doen.

B&B Purmerland (https://bnbpurmerland.nl/), zij serveren een ontbijtmand, maar geen diner. 

B&B Het Kerkje van Etersheim (www.hetkerkjevanetersheim.nl)

Hotel

Fort Resort Beemster is een wellness-center met hotel en restaurant. (https://www.fortresortbeemster.nl/)

Van der Valk Zuidoostbeemster (www.hotelpurmerend.nl), dit hotel is op een kwartiertje lopen ongeveer van de praktijk vandaan.

Van der Valk in Katwoude / Volendam (www.hotelvolendam.nl). 

Restaurant en horeca

Mijn praktijk zit aan de Wilhelminalaan 1, dat is op 5 minuten lopen van de Koemarkt. Dat is een horecaplein in het centrum van Purmerend met verschillende restaurants. Ook op loopafstand vind je bijvoorbeeld het Zuid-Amerikaans grill-restaurant Gachita en het Grieks restaurant Kriti.

Tevens vind je op loopafstand van de praktijk diverse supermarkten, zoals de Jumbo en de Albert Heijn, die ook vlakbij de Koemarkt liggen.