info-sessie

ADHD bij vrouwen (info-sessie)

Welkom in de wereld van vrouwen met ADHD! Je kunt flink last hebben van ADHD, maar je kunt het ook heel goed in je eigen voordeel gebruiken. Wat te denken van je tomeloze energie, het out of the box denken en je creativiteit?!

Herken jij jezelf in de kenmerken van ADHD? Of weet je al een tijdje dat je het hebt en ben je er klaar voor om het in je voordeel te gaan gebruiken? Maar eerst wil je nog wat meer informatie hebben? Dan is deze informatiesessie iets voor jou!

In twee uurtjes praat ik je bij over ADHD bij vrouwen. Hoe het komt dat jij chaos ervaart in je hoofd en in je huis. Waarom je zo moe opstaat, maar toch altijd weer te laat naar bed gaat. En hoe het kan dat jij op je werk moeiteloos de meest ingewikkelde procedures volgt, maar thuis de helft van de maaltijd op tafel vergeet te zetten. 

Na deze sessie weet jij:
– wat ADHD is;
– wat typische kenmerken zijn van vrouwen met ADHD;
– waarom ADHD bij vrouwen is anders dan bij mannen;
– hoe het zich uit bij vrouwen;
– hoe je ADHD in je eigen voordeel kunt gebruiken.

Je krijgt:
– informatie specifiek gericht op vrouwen met ADHD (of vrouwen die zich erin herkennen);
– een handig informatieboekje;
– water, koffie, thee met iets lekkers.

Datum en tijd: 
Donderdag 21 maart
19.15 – 21.15 (inloop 19.00 uur)

Locatie: 
Fluxus, Hof van Zaenden 65, Zaandam. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur en het is op loopafstand van station Zaandam Kogerveld.

Investering: 
10 euro inclusief water, koffie, thee met iets lekkers. Als je ook meedoet met de cursus, betaal je niets voor deze info-sessie!

Voor wie: 
Voor vrouwen met ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Natuurlijk is de info-sessie ook voor vrouwen met ADD.

PS Ook als je geen diagnose hebt, ben je van harte welkom om aan te sluiten. Als jij nog op zoekt bent naar waarom je anders denkt dan anderen, kan dit een mooie aanvulling zijn op jouw zoektocht. Er is namelijk best een overlap tussen ADHD, autisme, depressie en bijvoorbeeld hoogsensitiviteit (HSP).