adhd bij vrouwen

over mij

Op mijn 36e kreeg ik de diagnose ADHD. Het was alsof ik mijn eigen handleiding had gevonden. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Doordat ik mijn gedrag beter kon plaatsen, accepteerde ik het ook van mezelf. Ik was niet ‘zomaar’ een onrustige jobhopper, die vaak ergens aan begon, maar het niet afmaakte. Ik was meer dan dat. Ik stel me graag verder aan je voor >>>

adhd bij vrouwen

anderen over mij

Lees hier wat andere vrouwen van mij en mijn manier van coachen vinden.

adhd bij vrouwen

contact

Kijk op deze pagina voor de adresgegevens van mijn praktijk in Purmerend. Ook vind je hier het contactformulier om direct contact met mij op te nemen.


adhd bij vrouwen

in de media

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd vijfduizend vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD. Dat doe ik onder andere door coaching en het geven van trainingen. Daarnaast probeer ik ook zoveel mogelijk vrouwen te bereiken die zich misschien herkennen in de kenmerken van ADHD, maar nog niet beseffen dat zij ADHD hebben. Dat doe ik onder andere door in diverse media te praten over ADHD bij vrouwen. Zo stond ik in de Libelle, de Women’s Health en was ik te gast in de podcast van Patrick Kicken, voor zijn serie ADHD-gesprekken. Ga naar de interviews en podcasts >>>