Over mij

Op mijn 36e kreeg ik de diagnose ADHD. Het was alsof ik mijn eigen handleiding had gevonden. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Doordat ik mijn gedrag beter kon plaatsen, accepteerde ik het ook van mezelf. Ik was niet ‘zomaar’ een onrustige jobhopper, die vaak ergens aan begon, maar het niet afmaakte. Ik was meer dan dat.

Ik stel me graag aan je voor >>>

Anderen over mij

Wie kan jou beter vertellen wat anderen van mij vinden, dan oud-klanten? Zoals Laura (31 jaar), zij gaf mij deze prachtige review:

“Mocht je wat hulp op je pad nodig hebben, kan ik je Eveline van harte aanbevelen; ze is echt een geweldig, invoelende, krachtige coach. Elke dag heb ik nog plezier van wat ik heb geleerd. De dagelijkse dingen gaan me gemakkelijker af doordat ik me meer bewust en van mijn kwaliteiten en valkuilen. Ik heb veel praktische tips gekregen die me enorm helpen en voel me ook zeer gemotiveerd om hiermee bezig te zijn. Mijn innerlijke kracht en mijn daadkracht zijn gegroeid en dit voelt zo goed!”

Lees hier de ervaringen van andere vrouwen >>>

parool adhd bij vrouwen

In de media

Regelmatig mag ik in diverse media mijn kijk op ADHD bij vrouwen geven. En dat doe ik maar al te graag! Niet zozeer omdat ik nu zo nodig met mijn hoofd in de media moet komen, maar vooral omdat ik oprecht vind dat er meer aandacht mag komen voor vrouwen met ADHD.

Bekijk hier de diverse media waar ik te gast ben geweest >>>

Wat ik voor jou kan betekenen

Ik ben er om jouw volle hoofd iets leger te maken. Om je te helpen orde te scheppen in de chaos en om jou te activeren (of afremmen, net wat je wilt). Ik ben expert op het gebied van ADHD bij vrouwen en je kunt bij mij terecht voor een intensieve 2-daagse training of voor coaching. Bij bedrijven en organisaties geef ik lezingen en workshops over ADHD bij vrouwen.