over mij

Op mijn 36e kreeg ik de diagnose ADHD. Het was alsof ik mijn eigen handleiding had gevonden. Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek. Doordat ik mijn gedrag beter kon plaatsen, accepteerde ik het ook van mezelf. Ik was niet ‘zomaar’ een onrustige jobhopper, die vaak ergens aan begon, maar het niet afmaakte. Ik was meer dan dat. Sterker nog. Een aantal van mijn positieve kanten, zoals empatisch en  recht door zee zijn, het out of the box-denken en oog voor detail hebben, kon ik ook direct aan mijn ADHD linken. Wel had ik graag eerder geweten dat ik ADHD heb! Ik stel me graag verder aan je voor >>>

ervaringen van anderen

Lees hier wat andere vrouwen van mij en mijn manier van coachen vinden.

in de media

Het is mijn missie om in vijf jaar tijd vijfduizend vrouwen te bereiken die zich daardoor positief uitspreken over hun eigen ADHD. Dat doe ik onder andere door coaching en het geven van trainingen. Daarnaast probeer ik ook zoveel mogelijk vrouwen te bereiken die zich misschien herkennen in de kenmerken van ADHD, maar nog niet beseffen dat zij ADHD hebben. Dat doe ik onder andere door in diverse media te praten over ADHD bij vrouwen. Zo stond ik in de Libelle, de Women’s Health en was ik te gast in de podcast van Patrick Kicken, voor zijn serie ADHD-gesprekken. Ga naar de interviews en podcasts >>>

ADHD bij Vrouwen Libelle Slaapproblemen