Workshops ADHD bij Vrouwen

Met deze praktische, no nonsens ADHD-workshops voor vrouwen ga je actief en heel pragmatisch aan de slag met je ADHD! De workshops zijn live, via Zoom, dus we hebben direct interactie met elkaar. Dat betekent dat je mij live vragen kunt stellen en dat ik je direct advies kan geven dat op jou van toepassing is.

Rennen, vliegen, te veel hooi op je vork, of juist helemaal geen energie… klinkt het je bekend in de oren? Vrouwen met ADHD gaan maar door en door, zonder eens naar zichzelf te luisteren. Dat kan lang goed gaan. Maar er komt een moment dat je merkt dat je het anders wilt. Misschien is dit voor jou het moment! In deze workshops geef ik je heel concrete tips over verschillende onderwerpen, waar jij als ADHD-vrouw mee te maken kunt krijgen. Iedere keer behandel ik een ander onderwerp.

Na deze praktische, no nonsens ADHD-workshops voor vrouwen kun je actief en heel pragmatisch aan de slag met je ADHD!

Workshop ‘Plannen, timemanagement en prioriteiten stellen

Hoe komt het dat je steeds het gevoel hebt dat er te weinig uren in een dag zitten? Dat je achter loopt met van alles en nog wat en steeds achter de feiten aan lijkt te lopen. Door je ADHD kunnen plannen, timemanagement en prioriteiten stellen inderdaad best een uitdaging zijn. Daarom geef ik je in deze workshop praktische tips en waarmee je direct aan de slag kunt.

datum zaterdag 6 maart
10.00 – 11.30 uur

€ 9,95
locatie: live via Zoom

Workshop ‘Executieve functies bij ADHD-vrouwen’

Executieve functies zijn kort gezegd de schakel in jouw hersenen tussen een idee hebben en het uitvoeren. Het vervelende is dat ADHD een aantal van jouw executieve functies saboteert. Welke dat zijn? Dat kan bij iedere ADHD-vrouw weer anders zijn. Het kan gaan over planning, prioriteiten stellen, overzicht kunnen houden, je aandacht erbij houden of bijvoorbeeld emotieregulatie. In deze online workshop neem ik je mee langs alle executieve functies en geef ik je praktische tips om er mee om te gaan.

di. 9 maart
10.00 – 11.30 uur
€ 9,95

locatie: live via Zoom

Workshop ‘Faalangst en perfectionisme’

Wat komt faalangst en perfectionisme toch vaak voor bij ADHD-vrouwen! En dat is zo zonde, omdat je onnodig veel energie verbruikt met het verbloemen van van alles en nog wat. Iedereen vindt dat je het zo goed voor elkaar hebt en ben jij de enige die dit niet zo ziet. Vervolgens leg je de lat nog maar een stukje hoger voor jezelf. Herkenbaar? Vaak gaat het ook over grenzen aanvoelen en kunnen aangeven. Dus in deze online workshop, die ik uiteraard live geef, gaat het over weten en voelen. Over het vertrouwen dat je mag hebben in jezelf.

do. 11 maart
10.00 – 11.30 uur
€ 9,95

locatie: live via Zoom

Workshop ‘Jouw zelfbeeld als ADHD-vrouw’

“Ik ben ook altijd zo’n kluns”, of “Ik doe maar wat en nu val ik echt door de mand”. Zomaar wat uitspraken van ADHD-vrouwen. Klopt dit zelfbeeld wel? Hoe ga je hiermee om? Als je je wilt nestelen in een slachtofferrol, dan is deze workshop niets voor jou. Wil je aan de slag met je zelfbeeld en stappen vooruit maken? Dan zou ik zeker meedoen!

di. 16 maart
10.00 – 11.30 uur
€ 9,95

locatie: live via Zoom

Workshop ‘ADHD, liefde en relaties

Wat kan liefde ingewikkeld zijn… En al helemaal als je te maken hebt met dat je dingen dingen snel saai vindt of dat je iets niet snel genoeg vindt gaan. Of als je te maken hebt met een laag zelfbeeld, perfectionisme en ‘sociale’ onhandigheid (vergeten afspraken, teveel praten etc.). Dit zijn allemaal dingen die je in de weg kunnen staan als je op zoek bent naar de liefde van je leven.

Tussen de lakens kan ADHD ook aardig wat roet in het eten gooien, tot onvrede van jou en / of je partner. Want doe je het nou expres, dat je op een romantisch moment opeens zegt ‘oh ja, we moeten nog wasmiddel halen’? Of dat je impulsief een besluit neemt dat jullie hele leven op z’n kop zet, zonder eerst te overleggen met je partner. Dat doe je niet altijd expres nee, maar dat is voor de ander niet altijd duidelijk. In de online workshop over ADHD, liefde en relaties vertel ik je er meer over! 

datum nnb
– uur
€ 9,95
locatie: live via Zoom

Praktische informatie

locatie: online, via Zoom.
Je krijgt van mij een linkje, je hoeft Zoom niet apart te installeren. Je kunt ervoor kiezen om wel of niet in beeld zichtbaar te zijn.

Opnamen: er worden geen opnamen gemaakt; de online workshops worden dus niet nagestuurd.

investering:  € 9,95 per workshop

voor wie: voor vrouwen met ADD/ADHD en vrouwen die zich erin herkennen. Ook zonder diagnose ben je van harte welkom.

Ik geef je praktische en snel toepasbare tips en tools, die jou helpen om jouw ADHD in je eigen voordeel te gebruiken.

Ja, ik meld me aan!

planning, timemanagement en prioritering
executieve functies
faalangst en perfectionisme
jouw zelfbeeld
adhd bij vrouwen liefde relatie
liefde en relaties

Woon je in het buitenland en heb je geen Nederlandse bankrekening? Mail me [eveline@adhdbijvrouwen.nl] de datum / data waarop je wilt deelnemen aan de workshop, dan ontvang je van mij een factuur. Zodra ik het bedrag heb ontvangen, is jouw plekje in de workshop gereserveerd!

Wat kun je verwachten? 

Je krijgt superpraktische tips en tools, waarbij de focus ligt op hoe jij het kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik zorg voor een fijne mix van theorie en praktijkvoorbeelden.

Dus er is zeker wel aandacht voor ‘hoe komt het dat iets zo is?’ en ‘hoe uit zich dat bij ADHD-vrouwen’, maar het gaat vooral over dat jij het aan jouw eigen situatie kunt koppelen. Omdat we in kleine groepjes werken, geef ik je, waar nodig, tips die op jouw situatie van toepassing zijn. Iedere workshop heeft daarom zoveel waarde.

Veelgestelde vragen

Kijk hier voor veelgestelde vragen en de antwoorden daarop

Alle informatie is specifiek gericht op vrouwen met ADHD en vrouwen die zich erin herkennen.

adhd plannen