Focus Op Jezelf Dag

adhd bij vrouwen


klik hier voor de online training

Focus op Jezelf Dag

Een relaxt en kleinschalig evenement voor vrouwen met ADHD (ook zonder diagnose). Daar wil je bij zijn! Het is een hele dag ‘me-time’ met alleen maar focus op jezelf. Hoe heerlijk is dat?! Want let op, dit is niet even ‘tussen de bedrijven door’ iets voor jezelf doen. Nee, je gaat een hele dag vol aandacht en focus op een fijne, positieve manier aan de slag met jezelf en je ADHD. Je doet dat in een relaxte sfeer, samen met andere vrouwen die net als jij ADHD hebben of zich er in herkennen.

Er staan er twee workshops op het programma en is er veel ruimte voor het delen van je verhaal, tips en ervaringen. Uit ervaring weet ik dat het zo fijn is om -zonder commentaar van anderen- gewoon te kunnen vertellen dat het je echt niet lukt om op tijd op je werk te zijn. Of om het huishouden netjes te houden. Iedereen begrijpt je en vaak krijg je nuttige tips en mooie nieuwe inzichten.

Wat is het programma?

10.45 inloop
11.00 interactieve workshop: AD(H)D bij vrouwen
12.00 lunchen 
 
13.00 workshop ‘faalangst en perfectionisme bij
AD(H)D-vrouwen’
14.15 wandelen 

15.30 relaxte zondagmiddag yogasessie
16.00 afsluiten met een drankje
17.00 eindeKlinkt goed toch?!

locatie

De Focus Op Jezelf Dag vindt plaats in de superfijne Studio Van Hout in Landsmeer. Vlakbij Amsterdam en toch ‘echt buiten’. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Het adres is Dorpsstraat 42a, Landsmeer. Ook goed om te weten: je hoeft ook niet met yogamatjes te slepen; die hebben wij voor je.

ADHD bij Vrouwen Focus-op-jezelf-dag
Studio Van Hout in Landsmeer; de locatie van de Focus-op-jezelf-dag.

investering

Hier wil je toch bij zijn? Een heerlijk relaxt en kleinschalig evenement voor vrouwen met ADHD, of je nu wel of geen diagnose hebt; dat maakt niet uit. Als jij je herkent in de kenmerken van ADHD, dan ben je van harte welkom.

Jouw investering voor deze uitgebreide en meer dan complete dag is slechts 77 euro!

Dat is voor de hele dag, inclusief de workshops, het wandelen, de yoga en zelfs inclusief de lunch! Dat mag jij jezelf best eens gunnen, toch?! Koop hieronder direct jouw kaartje en reserveer de hele zondag lekker voor jezelf. Ik beloof je dat het een heerlijke dag wordt.

Dit zeggen vrouwen die eerder met mij werkten

Laura uit Utrecht (42 jaar)

Eveline is een hele goede, prettige, liefdevolle coach, waar ik me veilig voel te delen en van wie het fijn is te leren.

Anoniem uit Zeeland (50 jaar)

Wat ik top vond is dat Eveline zelf ervaringsdeskundige is.

Desiree uit Noord-Holland (28 jaar)

Je herkent veel van wat de andere vrouwen vertellen. Ik ben dus niet de enige.

Ja! Ik meld me nu aan!

Mail me op: eveline@adhdbijvrouwen.nl

Ok. Ik wil heel graag, maar…

… ik heb het druk.

Des te meer reden om te focussen op jezelf! Bij calamiteiten in het vliegtuig zet je toch ook eerst je eigen zuurstofmasker op, daarna pas bij je kinderen (of wie er dan ook naast je zit en jouw hulp nodig heeft)? Eerst voor jezelf zorgen, dan heb je daarna voldoende energie om voor anderen te zorgen.… ik ken niemand die ook gaat.

Je kent mij toch 🙂  En anders neem je iemand mee! Dan maak er meteen een vriendinnen-, zussen-, moeder-en-dochterdagje van!… ik ben een man.

Helaas, maar dit is echt alleen voor AD(H)D-vrouwen!… ik heb geen diagnose.

Geen probleem! Als jij je herkent in AD(H)D, dan ben je van harte welkom. Ik sta niet bij de deur te controleren op labels 🙂… ik wil mijn verhaal niet delen met vreemden.

Dat snap ik. Dat hoeft ook helemaal niet. Je vertelt wat je wilt en waar jij je prettig bij voelt. Als je niets vertelt, dan is dat ook goed; jij bent er tenslotte voor jezelf. En toch, weet je wat zo bijzonder is? Nagenoeg iedereen zegt achteraf dat juist het delen van ervaringen zo ontzettend waardevol was. Gewoon je verhaal kwijt kunnen bij vrouwen die, net als jij, dagelijks met ADHD-uitdagingen omgaan. Misschien is juist dat wel het geheime ingrediënt van deze fijne dag.… het lijkt me zo druk met al die vrouwen.

De groep is niet te groot (maximaal 8 vrouwen) en je kunt er vanuit gaan dat iedereen met dezelfde intentie komt. Met alle variaties die er zijn, van een dromerige ADD-vrouw tot een actieve hyper-de-piep-vrouw, let ik natuurlijk goed op de groepsdynamiek. Ik zorg ervoor dat iedereen evenveel ruimte krijgt. Bovendien biedt de locatie genoeg gelegenheid om je even terug te trekken als je daar behoefte aan hebt.

Relaxt en kleinschalig evenement voor vrouwen met ADHD.
Wil je niets missen van deze heerlijke dag? Bestel dan direct je ticket, voordat je te laat bent. Er zijn maar 8 plekken!