Zonder categorie

AD(H)D training met korting PLUS gratis Focus-op-jezelf-dag

Lieve, mooie AD(H)D-vrouw! Speciaal voor jou heb ik deze onwijs mooie aanbieding, het is echt een mooie kans. Want hoe gaaf is het om de tweedaagse training te volgen PLUS een ticket te krijgen voor de Focus-op-jezelf-dag?!

Over de tweedaagse training:

De eerste dag (maandag 16 september) gaat over de plek die ADHD in jouw dagelijks leven inneemt. Op welke momenten heb je er last van, waarom is dat zo en wat kun je daar (wel of niet) aan doen?

De tweede dag (maandag 23 september) werken we via prikkels en hormonen, toe naar hoe jij ADHD-vriendelijke keuzes kunt maken.

Over de Focus-op-jezelf-dag: 

Je begint je ochtend (zondag 6 oktober) met een relaxte yogasessie. Dan is er een ADHD bij Vrouwen-workshop, een lunch, een heerlijke wandeling, nog een ADHD bij Vrouwen-workshop en we sluiten af met een drankje. Natuurlijk is er veel ruimte voor het delen van je verhaal, jouw tips en ervaringen. Er is de hele dag koffie, thee en water en een heerlijke lunch!

Praktische informatie: 

Data :

training: maandag 16 en 23 september 2019 (10.30 – 16.00 uur)

Focus-op-jezelf-dag: zondag 6 oktober 2019 (11.00-17.00 uur)

locatie:

Studio Van Hout, Dorpsstraat 42, Landsmeer
Het is een heel fijne locatie; vlakbij Amsterdam en toch ‘echt buiten’. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Investering:

De training kost 197 euro en de Focus-op-jezelf-dag kost 40 euro. Jij betaalt geen 237 euro, maar 147 euro!

Voor 147 euro heb jij: 

  • de tweedaagse training ‘ADHD in je eigen voordeel’ t.w.v. 197 euro;
  • een ticket voor de Focus-op-jezelf-dag t.w.v. 40 euro;
  • op de Focus-op-jezelf-dag krijg je twee waardevolle workshops; 
  • alle dagen koffie, (verse munt)thee, water en een heerlijke lunch;
  • al mijn rust, mijn energie, mijn kennis en ervaring!

Aanmelden

[paytium name=”Formulier naam” description=”Product naam” button_label=”Bestellen >”] [paytium_field type=”radio” label=”2-daagse training PLUS ticket Focus-op-jezelf-dag 6 oktober” options=”147- 16, 23 sept. en 6 okt. ’19” options_are_amounts=”true” tax=”21″ /] [paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /] [paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /] [paytium_total /] [paytium_button label=”aanmelden”] [/paytium]

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van ADHD bij Vrouwen.

Ja maar….

… ik heb geen diagnose.
Geen probleem! Als jij je herkent in AD(H)D, dan ben je van harte welkom. Ik sta niet bij de deur te controleren op labels 😉

… ik kan niet op deze data.
Wat jammer! Deze aanbieding is echt alleen voor de genoemde data. Je ticket voor de Focus-op-jezelf-dag staat niet op naam, dus je mag ook een andere AD(H)D-vrouw in jouw plaats laten gaan.

… ik ben een man.
Helaas, maar dit is echt alleen voor AD(H)D-vrouwen!

… ik ken niemand die ook gaat.
Je kent mij toch 🙂 En anders neem je iemand mee, voor dezelfde kortingsprijs. Stuur dan deze link: https://adhdbijvrouwen.nl/adhd-training-met-korting-plus-gratis-focus-op-jezelf-dag/ even door naar diegene.